reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam... Troche mnie tu nie bylo. Jakos musialam ogarnac sie po poronieniu, zabiegu i znowu walka na nowo. Wlasnie jestem po 2 transferze mialam w sobote 2 blastocysty 5 dniowe... To czekanie jest przerazajace.... Najgorsze to ze nie pamietam jak wtedy sie czulam... I tak staram sie nie doszukiwac... Pozdrawiam wszystkich:)

Ale to było nie z porannego moczu więc się nie liczy, sikance oszukańce beta pewniejsza może jeszcze będzie ok

Pierwsza ciąża po ICSI juz pokazała sie w 6dpt na wieczornym teście , niestety jej nie utrzymałam.

Poddaje sie ... jestem wściekła , rozżalona i wszystko do dupy , to było czwarte podejście... ile można ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ale kochane jesteście dzięki za miłe słowa, nie było mnie parę godzin, a tu tyle wiadomości :) aż odrazu lepiej na sercu się robi, w realu nie ma sie komu wyżalić to przynajmniej tutaj może się wygadać. Martwię się trochę bo dzisiaj tak mnie ukuło w brzuchu po lewej stronie jak wysiadałam z samochodu że się wystaraszyłam. Boże człowiek się boi przed USG żeby pęcherzyki były, poźniej po punkcji żeby zarodki, a po transferze żeby się wszystko udało. Ciężkie niesprawiedliwe to życie jest. Kusiło mnie żeby kupić test w aptece ale zrezygnowałam :( bardzo się boje że dostanę @ :( musimy wytrzymać do piątku, dzisiaj zapłaciliśmy za 2 nasze zarodeczki które przeżyły, ale tak bardzo bym chciała z nich korzystać dopiero za rok , po udanej teraz ciąży :( obiecaliśmy sobie że jak się uda teraz to będziemy odrazu za rok próbować kolejny raz, żeby nie czekać dłużej :) dzisiaj dzień kobiet, w piątek dzień mężczyzn już widzę uśmiech mojego M jakbym w prezencie powiedziała mu że będzie wkońcu tatusiem :( :)

reklama
Do góry