reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Ale super!Juhu, endometrium ok 12mm, transfer w sobote. Boshe, kamień z serca spadł, czuje sie lżejsza O 5kg!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
zanetaanna
Ja zrobiłam właśnie , niestety kolejna porażka [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
plastelinka88
Zaciekawiona BB
Witam... Troche mnie tu nie bylo. Jakos musialam ogarnac sie po poronieniu, zabiegu i znowu walka na nowo. Wlasnie jestem po 2 transferze mialam w sobote 2 blastocysty 5 dniowe... To czekanie jest przerazajace.... Najgorsze to ze nie pamietam jak wtedy sie czulam... I tak staram sie nie doszukiwac... Pozdrawiam wszystkich
ewelin85
Ale to było nie z porannego moczu więc się nie liczy, sikance oszukańce beta pewniejsza może jeszcze będzie okJa zrobiłam właśnie , niestety kolejna porażka [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
zanetaanna
Ale to było nie z porannego moczu więc się nie liczy, sikance oszukańce beta pewniejsza może jeszcze będzie ok
Pierwsza ciąża po ICSI juz pokazała sie w 6dpt na wieczornym teście , niestety jej nie utrzymałam.
Poddaje sie ... jestem wściekła , rozżalona i wszystko do dupy , to było czwarte podejście... ile można ...
tulipanka1988
ale kochane jesteście dzięki za miłe słowa, nie było mnie parę godzin, a tu tyle wiadomości aż odrazu lepiej na sercu się robi, w realu nie ma sie komu wyżalić to przynajmniej tutaj może się wygadać. Martwię się trochę bo dzisiaj tak mnie ukuło w brzuchu po lewej stronie jak wysiadałam z samochodu że się wystaraszyłam. Boże człowiek się boi przed USG żeby pęcherzyki były, poźniej po punkcji żeby zarodki, a po transferze żeby się wszystko udało. Ciężkie niesprawiedliwe to życie jest. Kusiło mnie żeby kupić test w aptece ale zrezygnowałam bardzo się boje że dostanę @ musimy wytrzymać do piątku, dzisiaj zapłaciliśmy za 2 nasze zarodeczki które przeżyły, ale tak bardzo bym chciała z nich korzystać dopiero za rok , po udanej teraz ciąży obiecaliśmy sobie że jak się uda teraz to będziemy odrazu za rok próbować kolejny raz, żeby nie czekać dłużej dzisiaj dzień kobiet, w piątek dzień mężczyzn już widzę uśmiech mojego M jakbym w prezencie powiedziała mu że będzie wkońcu tatusiem
reklama
ewelin85
Tak strasznie mi przykro ale zrób betę dla pewnościPierwsza ciąża po ICSI juz pokazała sie w 6dpt na wieczornym teście , niestety jej nie utrzymałam.
Poddaje sie ... jestem wściekła , rozżalona i wszystko do dupy , to było czwarte podejście... ile można ...
Podziel się: