reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja w piatek robie betke a potem w poniedzialek powtarzam...na wizyte sie jeszcze nie umowilam,bede dzwonic jak bete zrobie...to czekanie okropne:(

U mnie odrazu dostaje sie termin na wizytę po pierwszej becie dlatego w czwartek krew a w piątek omówienie , czy progesteron i reszta w normie gdyby ciąża jednak wystąpiła . Ah te czekanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aż przerażajace jest to , ze lekarze o tym nie informują . Tak jak koleżanka wspomniała warto kupić białko takie z którego można przyrządzać szejki i pic regularnie przez kilka dni .
Bialko zapobiega i hamuje hiperke .

Poczytaj o tym , w sieci jest mnóstwo informacji na ten temat .

Mi doktor od samego początku kazała pić białko kupiłam to dla sportowców zaczęłam to pić kilka dni przed stymulacja i po punkcji tydzień to białko było straszne bleeee

U mnie odrazu dostaje sie termin na wizytę po pierwszej becie dlatego w czwartek krew a w piątek omówienie , czy progesteron i reszta w normie gdyby ciąża jednak wystąpiła . Ah te czekanie

a u mnie kazali robic dopiero w 12dpt.chyba bym nie doczekala...myslisz ze razem z beta zrobic progesteron tez?mowia ze maly progesteron jest skutkiem a nie przyczyna ze ciaza sie nie rozwija...

Dziewczyny, mam pytanie o @ po hiperce.

Pierwszy dostalam po kilku dniach od punkcji, kolejny mial przyjsc juz normalnie po 28. Tak tez liczyl lekarz.
Teraz jest 30 dzien a u mnie nadal nic. Czuje sie dziwnie troche jak przed @, ale co jakis czas to uczucie mi sie cofa. Nadal czekam i sie niecierpliwie.

Jakie macie doswiadczenia?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a u mnie kazali robic dopiero w 12dpt.chyba bym nie doczekala...myslisz ze razem z beta zrobic progesteron tez?mowia ze maly progesteron jest skutkiem a nie przyczyna ze ciaza sie nie rozwija...
Koniecznie rób za jednym zamachem progesteron. To hormon podtrzymujacy ciążę a niedomogi ciałka żółtego doprowadzić mogą do katastrofy

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam pytanie o @ po hiperce.

Pierwszy dostalam po kilku dniach od punkcji, kolejny mial przyjsc juz normalnie po 28. Tak tez liczyl lekarz.
Teraz jest 30 dzien a u mnie nadal nic. Czuje sie dziwnie troche jak przed @, ale co jakis czas to uczucie mi sie cofa. Nadal czekam i sie niecierpliwie.

Jakie macie doswiadczenia?

Dobre pytanie, ja też czekam na 2 @ po punkcji, bo w marcu ma być transfer. @ mam dostać w piątek ale dzisiaj czuję się tak jak by już była. We wtorek mam wizytę w klinice i mam nadzieję, że dostanę w piątek i wszytko będzie zgodnie z planem

Dobre pytanie, ja też czekam na 2 @ po punkcji, bo w marcu ma być transfer. @ mam dostać w piątek ale dzisiaj czuję się tak jak by już była. We wtorek mam wizytę w klinice i mam nadzieję, że dostanę w piątek i wszytko będzie zgodnie z planem
Juz sobie dzisiaj test ciazowy kupilam, bo w sumie pecherzzykow bylo ponad 30, pobrali 20 dojrzałych, więc jeszcze 10 "bylo.w drodze". W trakcie pierwszej @ jeszcze mi pracowaly jajniki. I tak sobie mysle, ze moze, moze...

Juz sobie dzisiaj test ciazowy kupilam, bo w sumie pecherzzykow bylo ponad 30, pobrali 20 dojrzałych, więc jeszcze 10 "bylo.w drodze". W trakcie pierwszej @ jeszcze mi pracowaly jajniki. I tak sobie mysle, ze moze, moze...

Moj mąż ostatnio mówił, że może się teraz uda po mojej stymulacji, pisały dziewczyny że były takie przypadki. Ja w mój nie wierzę :p Nawet nie robię testu szkoda mi kasy przez tyle czasu co wydałam juz na nie to by juz chyva wakacje były heheh. Ale Tobie życzę żebyś zobaczyła teraz już dwie kreski

reklama
Moj mąż ostatnio mówił, że może się teraz uda po mojej stymulacji, pisały dziewczyny że były takie przypadki. Ja w mój nie wierzę :p Nawet nie robię testu szkoda mi kasy przez tyle czasu co wydałam juz na nie to by juz chyva wakacje były heheh. Ale Tobie życzę żebyś zobaczyła teraz już dwie kreski
Chociaz to glupio zabrzmi... ja test ciazowy zrobilam moze 3 razy. Zazwyczaj @ mialam jak w zegarku 28-29 dni, wiec zamiast testu czekalam na @. A teraz go nie ma, wiec tak sobie mysle za moze to przez to ze poprzedni przyszedl za szybko po stymulacji a moze po prostu sie udalo.Tak na prawde po ra pierwszy mam taka nadzieje. W sumie opcja jest ze sobie ciaze wymyslilam i dlatego nie przychodzi...

Do góry