reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki, piękny słoneczny dzień a mnie obudził straszny ból, wzielam ketonal jak lekarz kazał, nie mam gorączki więc jeszcze nie panikuje, ale ból nie jest przyjemny; ( czytałam na forach że dziewczyny które miały około 20 pęcherzyków dłużej cierpiały, nawet do tygodnia. Może faktycznie lepiej że transfer w następnym cyklu, boję się tylko jakiś skutków ubocznych...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nie martw sie , to całkiem normalne , obserwuj tylko brzuch czy przypadkiem sie woda w nim nie zbiera .

Ja pęcherzyków miałam 39 pobranych o prawidłowych rozmiarach i oczywiście skończyło sie hiperka.
Białko pijesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oparzenia..., ojej mam nadzieję że szybciutko się wszystko zagoi .
Dobre masz podejście z tym odczekaniem, u nas to zawsze wszystko na wariata jest i 10 rzeczy na raz.
Juz jest coraz lepiej jedna noga wygojona a druga mysle ze za tydzien tez bedzie juz w dobrym stanie.
Jesli chodzi o cierpliwosc to slowa mojego lekarza jak pytalam sie czy leczenie oparzen opatrunkami z antybiotykami nie bedzie mialo wplywu na wyniki i ewentualne podejscie uslyszalam ze raczej nie powinno a ta odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje bo to nie to samo co nie ma wplywu : ) dlatego wole odczekac

Cześć dziewczynki, piękny słoneczny dzień a mnie obudził straszny ból, wzielam ketonal jak lekarz kazał, nie mam gorączki więc jeszcze nie panikuje, ale ból nie jest przyjemny; ( czytałam na forach że dziewczyny które miały około 20 pęcherzyków dłużej cierpiały, nawet do tygodnia. Może faktycznie lepiej że transfer w następnym cyklu, boję się tylko jakiś skutków ubocznych...

Kazda kobieta jest inna
Ja nic nie cierpialam I jak wiesz mialam mniej wiecej tyle samo ,bardzo mi przykro ze ty cierpisz ,zdrowka zycze

Hej, nie martw sie , to całkiem normalne , obserwuj tylko brzuch czy przypadkiem sie woda w nim nie zbiera .

Ja pęcherzyków miałam 39 pobranych o prawidłowych rozmiarach i oczywiście skończyło sie hiperka.
Białko pijesz ?

Białko? A jakie właściwości ma białko? Nic nie wiem w tym temacie.

Białko? A jakie właściwości ma białko? Nic nie wiem w tym temacie.

Aż przerażajace jest to , ze lekarze o tym nie informują . Tak jak koleżanka wspomniała warto kupić białko takie z którego można przyrządzać szejki i pic regularnie przez kilka dni .
Bialko zapobiega i hamuje hiperke .

Poczytaj o tym , w sieci jest mnóstwo informacji na ten temat .

Aż przerażajace jest to , ze lekarze o tym nie informują . Tak jak koleżanka wspomniała warto kupić białko takie z którego można przyrządzać szejki i pic regularnie przez kilka dni .
Bialko zapobiega i hamuje hiperke .

Poczytaj o tym , w sieci jest mnóstwo informacji na ten temat .

zanetko jak sie czujesz?ja staram sie nie myslec za duzo i zajmowac sobie czas innymi zajeciami...z objawow na razie nic nie czuje oprocz takiego napiecia w dole brzucha...ale moze to byc wynik brania progesteronu...sciskam i pozdrawiam...

Ja miałam 29, więc tak do 4 dnia cierpiałam później już było Oki :-) mi ten ból tak nie przeszkadzał jak mdłości doktor stwierdziła, że jestem szczupła i mam wszytko powiększone i nic mi się nie mieści i mam ucisk na żołądku dostałam leki p/wymiotne i było super

zanetko jak sie czujesz?ja staram sie nie myslec za duzo i zajmowac sobie czas innymi zajeciami...z objawow na razie nic nie czuje oprocz takiego napiecia w dole brzucha...ale moze to byc wynik brania progesteronu...sciskam i pozdrawiam...

Hej Kochana ,

Ja za to mam znowu niestety co jakiś czas kłucie w jajniku ;/ nie wiem cholera jasna juz sama dlaczego ... poza tym ... to dopiero 4dpt [emoji85] mógłby byc juz chociaż 7 [emoji23] w czwartek mam dopiero pierwsza krew a w piątek wizytę , tym razem chyba poczekam z wynikiem na wizytę . W Ty jak chcesz robić ?

reklama
Hej Kochana ,

Ja za to mam znowu niestety co jakiś czas kłucie w jajniku ;/ nie wiem cholera jasna juz sama dlaczego ... poza tym ... to dopiero 4dpt [emoji85] mógłby byc juz chociaż 7 [emoji23] w czwartek mam dopiero pierwsza krew a w piątek wizytę , tym razem chyba poczekam z wynikiem na wizytę . W Ty jak chcesz robić ?

ja w piatek robie betke a potem w poniedzialek powtarzam...na wizyte sie jeszcze nie umowilam,bede dzwonic jak bete zrobie...to czekanie okropne:(

Do góry