reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki, piękny słoneczny dzień a mnie obudził straszny ból, wzielam ketonal jak lekarz kazał, nie mam gorączki więc jeszcze nie panikuje, ale ból nie jest przyjemny; ( czytałam na forach że dziewczyny które miały około 20 pęcherzyków dłużej cierpiały, nawet do tygodnia. Może faktycznie lepiej że transfer w następnym cyklu, boję się tylko jakiś skutków ubocznych...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nie martw sie , to całkiem normalne , obserwuj tylko brzuch czy przypadkiem sie woda w nim nie zbiera .

Ja pęcherzyków miałam 39 pobranych o prawidłowych rozmiarach i oczywiście skończyło sie hiperka.
Białko pijesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oparzenia..., ojej mam nadzieję że szybciutko się wszystko zagoi .
Dobre masz podejście z tym odczekaniem, u nas to zawsze wszystko na wariata jest i 10 rzeczy na raz.
Juz jest coraz lepiej jedna noga wygojona a druga mysle ze za tydzien tez bedzie juz w dobrym stanie.
Jesli chodzi o cierpliwosc to slowa mojego lekarza jak pytalam sie czy leczenie oparzen opatrunkami z antybiotykami nie bedzie mialo wplywu na wyniki i ewentualne podejscie uslyszalam ze raczej nie powinno a ta odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje bo to nie to samo co nie ma wplywu : ) dlatego wole odczekac

Cześć dziewczynki, piękny słoneczny dzień a mnie obudził straszny ból, wzielam ketonal jak lekarz kazał, nie mam gorączki więc jeszcze nie panikuje, ale ból nie jest przyjemny; ( czytałam na forach że dziewczyny które miały około 20 pęcherzyków dłużej cierpiały, nawet do tygodnia. Może faktycznie lepiej że transfer w następnym cyklu, boję się tylko jakiś skutków ubocznych...

Kazda kobieta jest inna
Ja nic nie cierpialam I jak wiesz mialam mniej wiecej tyle samo ,bardzo mi przykro ze ty cierpisz ,zdrowka zycze

Hej, nie martw sie , to całkiem normalne , obserwuj tylko brzuch czy przypadkiem sie woda w nim nie zbiera .

Ja pęcherzyków miałam 39 pobranych o prawidłowych rozmiarach i oczywiście skończyło sie hiperka.
Białko pijesz ?

Białko? A jakie właściwości ma białko? Nic nie wiem w tym temacie.

Białko? A jakie właściwości ma białko? Nic nie wiem w tym temacie.

Aż przerażajace jest to , ze lekarze o tym nie informują . Tak jak koleżanka wspomniała warto kupić białko takie z którego można przyrządzać szejki i pic regularnie przez kilka dni .
Bialko zapobiega i hamuje hiperke .

Poczytaj o tym , w sieci jest mnóstwo informacji na ten temat .

Aż przerażajace jest to , ze lekarze o tym nie informują . Tak jak koleżanka wspomniała warto kupić białko takie z którego można przyrządzać szejki i pic regularnie przez kilka dni .
Bialko zapobiega i hamuje hiperke .

Poczytaj o tym , w sieci jest mnóstwo informacji na ten temat .

zanetko jak sie czujesz?ja staram sie nie myslec za duzo i zajmowac sobie czas innymi zajeciami...z objawow na razie nic nie czuje oprocz takiego napiecia w dole brzucha...ale moze to byc wynik brania progesteronu...sciskam i pozdrawiam...

Ja miałam 29, więc tak do 4 dnia cierpiałam później już było Oki :-) mi ten ból tak nie przeszkadzał jak mdłości doktor stwierdziła, że jestem szczupła i mam wszytko powiększone i nic mi się nie mieści i mam ucisk na żołądku dostałam leki p/wymiotne i było super

zanetko jak sie czujesz?ja staram sie nie myslec za duzo i zajmowac sobie czas innymi zajeciami...z objawow na razie nic nie czuje oprocz takiego napiecia w dole brzucha...ale moze to byc wynik brania progesteronu...sciskam i pozdrawiam...

Hej Kochana ,

Ja za to mam znowu niestety co jakiś czas kłucie w jajniku ;/ nie wiem cholera jasna juz sama dlaczego ... poza tym ... to dopiero 4dpt [emoji85] mógłby byc juz chociaż 7 [emoji23] w czwartek mam dopiero pierwsza krew a w piątek wizytę , tym razem chyba poczekam z wynikiem na wizytę . W Ty jak chcesz robić ?

reklama
Hej Kochana ,

Ja za to mam znowu niestety co jakiś czas kłucie w jajniku ;/ nie wiem cholera jasna juz sama dlaczego ... poza tym ... to dopiero 4dpt [emoji85] mógłby byc juz chociaż 7 [emoji23] w czwartek mam dopiero pierwsza krew a w piątek wizytę , tym razem chyba poczekam z wynikiem na wizytę . W Ty jak chcesz robić ?

ja w piatek robie betke a potem w poniedzialek powtarzam...na wizyte sie jeszcze nie umowilam,bede dzwonic jak bete zrobie...to czekanie okropne:(

Do góry