reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Glowa do gory! Musi byc dobrze UDA SIE [emoji4]
Jak tam stymulacja? Ja pon punkcja.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Adunia a po ostatniej wizycie jak pęcherzyki? Ile naprodukowałas? Do mnie dzwonił embriolog, 20 komórek jajowych, zgodnie z przepisami mogą zapłodnić tylko 6, wybrał najdojzalsze, aczkolwiek wszystkie spełniały wymogi, szkoda że tyle trzeba czekać... Mam nadzieję że Twoja punkcja też przyniesie pozytywne efekty, i będę trzymać kciuki za Twój transfer;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadal Cie boli podawanie gonapeptylu? kurcze mnie nie boli jakos bardzo... mega powolutku wstrzykuję roztwór i jest ok. troche tylko piecze...
Boli, ale wytrzymam. Dziś bratowa otrzymała od mojego meza lekcje jak dawać mi zastrzyki z pena, a jutro ten z gonapeptylem [emoji1] co dzień to dwa mniej :-)

Hej Dziewczyny. U mnie dzis 18stopni a wiec wiosna pełna gęba. [emoji85]

Mam pytanie do staraczek którym
Sie udało jak rownież do tych dziewczyn którym sie jednak transfer jak zreszta i mi nie powiódł .
Moje dwa negatywne transfery przebiegały podobnie , zaraz po zejściu z fotela ból jajnika do 8dpt , tym razem jest trochę inaczej .

W środę miałam transfer dwóch blastusiow 5dniowych czyli dzis 3dpt i tylko od czasu do czasu delikatne zaklucie jajnika .

Opowiedzcie jak było u Was? Jakieś objawy potransferowe do pierwszej bety ?

Całuje i życzę miłego weekendu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszym obiawem, że transfer się udał były potwornie obolałe piersi. Bol pojawil sie juz kilka dni po transferze. Piersi były twarde jak kamień.
Pierwszy objaw, że moja ciąża poronie... ból zaczął zanikac. 3 dni po zniknięcie bólu piersi zaczęłam plamić .

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Adunia a po ostatniej wizycie jak pęcherzyki? Ile naprodukowałas? Do mnie dzwonił embriolog, 20 komórek jajowych, zgodnie z przepisami mogą zapłodnić tylko 6, wybrał najdojzalsze, aczkolwiek wszystkie spełniały wymogi, szkoda że tyle trzeba czekać... Mam nadzieję że Twoja punkcja też przyniesie pozytywne efekty, i będę trzymać kciuki za Twój transfer;)

Pecherzykow 11 bylo po 20 i 16. [emoji4] ehh chce juz poniedzialek i kolejny krok za nami [emoji4] kciukasy za dalszy etap zapladniania [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki, piękny słoneczny dzień a mnie obudził straszny ból, wzielam ketonal jak lekarz kazał, nie mam gorączki więc jeszcze nie panikuje, ale ból nie jest przyjemny; ( czytałam na forach że dziewczyny które miały około 20 pęcherzyków dłużej cierpiały, nawet do tygodnia. Może faktycznie lepiej że transfer w następnym cyklu, boję się tylko jakiś skutków ubocznych...

Do góry