reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja od poniedziałku idę na L4. Mam tak stresująca prace, że chrzanie to

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A no to nic dziwnego, dzieciatka najwazniejsze. Ja na szczescie samą prace mam spokojna, ale codziennie dojezdzam 50km w jedna strone. Teraz jezdze dluższa trasa, ale bez dziur [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Takich obiektywnych objawów nie miałam bo byłam na lekach - crio na sztucznym cyklu. W 5 dpt , po wyjściu męża do pracy i juz niestety nie z pierwszego moczu, zrobiłam test ciążowy. Test z ciekawości i kusi mnie bo leżał odlogiem kilka miesięcy i czekał na swój czas
1488639183-aaaaaa.jpeg

Hah to pięknie ! Musiało coś sie zadziac[emoji173]

A no to nic dziwnego, dzieciatka najwazniejsze. Ja na szczescie samą prace mam spokojna, ale codziennie dojezdzam 50km w jedna strone. Teraz jezdze dluższa trasa, ale bez dziur [emoji23]

O rany, to kawałek drogi. Przestałam jeździć autem bo zasypiam za kółkiem. Ostatnio z pracy wracałam taksówką i zasnelam na trasie niespełna 7 km

Hej Dziewczyny. U mnie dzis 18stopni a wiec wiosna pełna gęba. [emoji85]

Mam pytanie do staraczek którym
Sie udało jak rownież do tych dziewczyn którym sie jednak transfer jak zreszta i mi nie powiódł .
Moje dwa negatywne transfery przebiegały podobnie , zaraz po zejściu z fotela ból jajnika do 8dpt , tym razem jest trochę inaczej .

W środę miałam transfer dwóch blastusiow 5dniowych czyli dzis 3dpt i tylko od czasu do czasu delikatne zaklucie jajnika .

Opowiedzcie jak było u Was? Jakieś objawy potransferowe do pierwszej bety ?

Całuje i życzę miłego weekendu

U mnie trudno stwierdzic, tak jak Anetka bylam na sztucznym, w 2 dpt bardzo zle sie czulam - skurcze jelit, wymioty, nie jadlam nic czym moglabgm sie zatruc, ale objawy tez dziwne jako efekt samego transferu czy zagniezdzania. Trudno mi jednoznacznie stwierdzic. Oprocz tego raz na jakis czas tez bardzo leciutkie ukłucie w jajnikach

Hej Dziewczyny. U mnie dzis 18stopni a wiec wiosna pełna gęba. [emoji85]

Mam pytanie do staraczek którym
Sie udało jak rownież do tych dziewczyn którym sie jednak transfer jak zreszta i mi nie powiódł .
Moje dwa negatywne transfery przebiegały podobnie , zaraz po zejściu z fotela ból jajnika do 8dpt , tym razem jest trochę inaczej .

W środę miałam transfer dwóch blastusiow 5dniowych czyli dzis 3dpt i tylko od czasu do czasu delikatne zaklucie jajnika .

Opowiedzcie jak było u Was? Jakieś objawy potransferowe do pierwszej bety ?

Całuje i życzę miłego weekendu

U mnie bole podbrzusza jak przed okresem, bóle pleców i wielkaaa ochota na seks. Kłucia jajnikow do mniej więcej 8tygodnia. W dniu pierwszego pozytywnego testu spalam jakies 13h. Powodzenia :)

Dziewczyny właśnie znajoma napisała mi, ze jest w ciąży i wyć mi się chce. Wszyscy na około tylko się dotknął i ciąża!! A Ty się człowieku męcz i licz na cud!!! A jeśli in vitro też się nie powiedzie???? Ja już mam dość wszystkiego!!!

reklama
Dziewczyny właśnie znajoma napisała mi, ze jest w ciąży i wyć mi się chce. Wszyscy na około tylko się dotknął i ciąża!! A Ty się człowieku męcz i licz na cud!!! A jeśli in vitro też się nie powiedzie???? Ja już mam dość wszystkiego!!!
Glowa do gory! Musi byc dobrze UDA SIE [emoji4]
Jak tam stymulacja? Ja pon punkcja.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry