reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
:) ooo to chyba cos znaczy przed kolejnym podejsciem oby tym razem brzuszek sie pojawil jak przepowiadasz :)
Niestety ja jestem przed 3 podejsciem
2 poprzednie nieudane i bez sniezynek
Ojej to ja coś pomieszalam, nawet fotkę Twojej dzidzi gdzieś widziałam, hmmm to po prostu dobry znak musi być...
Kiedy zaczynasz 3 procedure?

Zastanawiam się dziewczyny nad tym po co się bierze estrofem przed transferem? Jakie on ma zadanie i jakie mogą być skutki uboczne?
Ja biorę 3x1 od pierwszego dnia cyklu tak jak zalecił lekarz. Wizytę mam w 15 dniu cyklu we wtorek aby podejrzeć czy nadaje się do transferu mrozaczka. Tak może późno trochę ta wizyta prawda?
Lekarz mi kazał się pojawić między 12 a 15 dniem cyklu i akurat wraca z urlopu na mój 15 dzień.

Zastanawiam się dziewczyny nad tym po co się bierze estrofem przed transferem? Jakie on ma zadanie i jakie mogą być skutki uboczne?
Ja biorę 3x1 od pierwszego dnia cyklu tak jak zalecił lekarz. Wizytę mam w 15 dniu cyklu we wtorek aby podejrzeć czy nadaje się do transferu mrozaczka. Tak może późno trochę ta wizyta prawda?
Lekarz mi kazał się pojawić między 12 a 15 dniem cyklu i akurat wraca z urlopu na mój 15 dzień.

Cześć Sol, ja tez na Estrofemie juz prawie tydzień. Zauważyłaś jakieś zmiany w samopoczuciu? Efekty uboczne ?
Mam wizytę w 12 dniu, we środę. Może razem będziemy transferować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Estrofem bierze sie po to zeby uroslo endometrium. Zeby zarodek mogl sie zakopać w tzw kolderke...

Do góry