reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki, ja już po punkcji, już w domu, w swoim łóżeczku ,najgorszy ból minął, dostalam trochę kroplówek po wybudzeniu, a teraz mam brać ketonal i duphaston, pobrano 20 komórek jajowych i tyle zostało po oczyszczeniu, dlatego transfer w kolejnym cyklu, mają zasadę że jeżeli jest powyżej 15 komórek, trzeba odczekać cykl, musi się zregenerować wszystko po nakluwaniu, także odpoczywam;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ale produkcja [emoji4] [emoji110] to odpoczywaj. I nie bylo zle? Ja dopiero wrocialm musialam dokupic orgalutran i ovitrelle i nigdZie w zadnej aptece nie moglam tego znalesc...nigdzie nie mieli...sie naszukalam

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale produkcja [emoji4] [emoji110] to odpoczywaj. I nie bylo zle? Ja dopiero wrocialm musialam dokupic orgalutran i ovitrelle i nigdZie w zadnej aptece nie moglam tego znalesc...nigdzie nie mieli...sie naszukalam

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Źle nie było, teraz brzuch boli ale nie ma krwawienia na szczęście, szkoda że transfer przełożony ale skoro ma być lepiej to poczekam ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny cxy mozna przy braniu gonapeptylu i bemfoli napic sie kieliszeczek wina? zeby choć troche sie zrelaksowac... :)

reklama
Do góry