adunnnia90
Fanka BB :)
Jestesmy w stalym kontakcie proszę na bieżąco o informacje [emoji11] [emoji110] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestesmy w stalym kontakcie proszę na bieżąco o informacje [emoji11] [emoji110] [emoji4]
Bardzo mi przykro...[emoji20]U mnie transferu nie było dwie godziny przed zadzwonili z kliniki ze nasz jedyny zarodek nie przezyl rozmrazania Z całej procedury nie miałam ani jednego transferu Nie mam już sił walczyć.....
Bardzo mi przykro...tule cie mocno...U mnie transferu nie było dwie godziny przed zadzwonili z kliniki ze nasz jedyny zarodek nie przezyl rozmrazania Z całej procedury nie miałam ani jednego transferu Nie mam już sił walczyć.....
Wszystko zależy od tego jak Twój organizm będzie reagował na stymulację, ile pęcherzyków i jakiej wielkości się rozwinie.Dziewczyny, a czy możecie powiedzieć od czego zależy czas stymulacji i punkcji? Czy długość cyklu ma tu jakieś znaczenie?
Ponad 3 lata się staramy, jesteśmy prawie rok po ślubie, u nas słabe nasienie.. Do kliniki poszliśmy jakieś pół roku temu, wiem że niektórzy staraja się 10 lat, my 3 ale nie chcieliśmy dłużej czekac.. Po prostu za każdym razem gdy widziałam jedna kreskę na teście było coraz gorzej. Tym bardziej że koleżanki z którymi studiuje są w ciazy, jedna bliźniaki, ciągle pytają kiedy my będziemy mieć dziecko.. Jest ciężko, ale mam nadzieję że i nasze Marzenie się kiedyś spełni[emoji102][emoji102][emoji102][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]24lata??i ile lat sie staracie ? Przykro mi bardzo ze tak mlody wiek i JuZ problemy ,choc w sumie mozliwe ze Ja tez JuZ je mialam a dopiero odkrylam w wieku 33 lat I zanim ciaza to nastepne 4 lata ......
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponad 3 lata się staramy, jesteśmy prawie rok po ślubie, u nas słabe nasienie.. Do kliniki poszliśmy jakieś pół roku temu, wiem że niektórzy staraja się 10 lat, my 3 ale nie chcieliśmy dłużej czekac.. Po prostu za każdym razem gdy widziałam jedna kreskę na teście było coraz gorzej. Tym bardziej że koleżanki z którymi studiuje są w ciazy, jedna bliźniaki, ciągle pytają kiedy my będziemy mieć dziecko.. Jest ciężko, ale mam nadzieję że i nasze Marzenie się kiedyś spełni