reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane jesteście [emoji8] ale zdaje sobie sprawę,ze to takie wróżenie z fusów, oby do poniedziałku ...

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Kochane jesteście [emoji8] ale zdaje sobie sprawę,ze to takie wróżenie z fusów, oby do poniedziałku ...

Ten czas jest najgorszy. Ja na Twoim miejscu jeszcze w piątek bym poszła do innego gina, nic mu nie mówiąc. Niech inny dobry się wypowie. W jakim regionie mieszkasz? Może któraś z nas Ci kogoś poleci. ...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ten czas jest najgorszy. Ja na Twoim miejscu jeszcze w piątek bym poszła do innego gina, nic mu nie mówiąc. Niech inny dobry się wypowie. W jakim regionie mieszkasz? Może któraś z nas Ci kogoś poleci. ...

Wydaje mi sie ,ze ten w klinice jest bardzo dobry, a u innego będę musiała sie tłumaczyć, szczerze to w ogóle nie mam ochoty na ta wizytę, pewnie sie nie opanuje i będę ryczeć [emoji17]

69674f69cbc33307ee928c00503bf74f.jpg

Ja z własnego doświadczenia powiem Ci tak.... w 2014 roku przy pierwszym poronieniu a w zasadzie gdy zaczęłam krwawic na oddziale ginekologicznym 3 lekarzy oglądało moje usg i nawet pęcherzyka nie znaleźli. To była niedziela, następnego dnia poszłam do swojego doktorka i znalazł wszystko. Powiedział ze to zależy od ustawień aparatu.
Nie powiem Ci, że na pewno będzie dobrze ale nie zadreczaj się. Ja bardzo mocno zaciskam kciuki za Ciebie i (jak mysle) dzidziusia który nie miał ochoty być dziś podgladany

Pixie, nie powiem Ci, że będzie dobrze, bo przeżyłam obie opcje, więc wiem, że może być różnie.

Pesymistyczny scenariusz: W zeszłym roku puste jajo odkryto u mnie dopiero w 11 tc, kiedy poszłam oglądać serduszko (byłam pewna, że wszystko będzie dobrze i się głupio umówiłam po urlopie). Jeśli u Ciebie potwierdzi się to samo - wiem, że mała pociecha, ale lepiej teraz...

Optymistyczny scenariusz: Nie mogę znaleźć zdjęcia z USG, ale byłam na kontroli w 5 tygodniu i 3 dniu i zdjęcie wyglądało tak jak Twoje - lekarka powiedziała, że to normalne i cokolwiek konkretnego można będzie dopiero zobaczyć w 8 tc. Tym razem tak było i jestem w 22 tc ze zdrowym chłopcem.

Trzymam kciuki i ciepło pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja juz po inseminacji. Byly dwa pęcherzyki. Jeden pękł chyba w nocy, a drugi jeszcze był podczas zabiegu. Za dwa tygodnie we wtorek test, a dzień później wizyta. Wtedy będzie wszystko jasne - albo ciąża, albo dołączam do Was działających z in vitro.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry