Rustynka
Fanka BB :)
Kochane dziekuje za zyczenia oby sie spelnily w najblizszym czasie :*
I ode mnie moc życzeń i spełnienia tego jedynego !!!!❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane dziekuje za zyczenia oby sie spelnily w najblizszym czasie :*
Trzymam kciuki za wysoka bete za 2 tygodnieHej dziewczyny. Ja juz po inseminacji. Byly dwa pęcherzyki. Jeden pękł chyba w nocy, a drugi jeszcze był podczas zabiegu. Za dwa tygodnie we wtorek test, a dzień później wizyta. Wtedy będzie wszystko jasne - albo ciąża, albo dołączam do Was działających z in vitro.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Beta taka wysoka była w 16dpt-2318, wiec dzisiaj pewnie koło 10000 jest a w środku nic, nie wróży to nic dobrego
Fak fak fak- No wiedziałam ,żeby sie nie cieszyć [emoji36][emoji31][emoji35]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Trzymam kciukasy za jutro !!! Wysokich lotów życzę Twojej becie [emoji173]Ja jeszcze 3 tygodnie wróżę z fusów - bylo plamienie 16 i 17 dpt bete z pojiedzlku odbieram jutro i jutro tobie kolejna a usg za 3 tygodnie ....oni nie robia eczesniej zeby domysłów nie było wiec 3 tygodnie chodze i mysle... Jsest czy nie jest ;/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ten estrofem doustny wziety dopochwowo lepiej sie wchlania i endo lepiej rosnie...ppgadaj o tym z ginem...Ja estrofem biore doustnie.
Pixie_Dixie mi się też wydaje że to jeszcze za wcześnie, masz od samego początku piękna wysoką betę.Za kilka dni na pewno bedzie piekne serduszko. Trzymam mocno kciuki za was :-*