reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Gosiu niestety prezentu nie ma, ale duzo zdrówka życzę[emoji8]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Kochana tak mi przykro ale trzymam kciuki zeby jednak za tydzien pojawilo sie serduszko. Miejmy nadzieje ze tak bedzie *

reklama
Dziewczynki puste jajo
emoji22.png
za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Gosiu niestety prezentu nie ma, ale duzo zdrówka życzę
emoji8.png

Pierwsze usg, 5 tydzień, beta super, a pęcherzyk prawie 13 mm, te brązowe plamienia to moze być to, i lekarz miał średnia minę, wiec juz sie oswajam....

Bardzo mi przykro :( :* lekarz cos Jeszcze mówił? Może jest za wcześnie i za tydzień będzie coś widać..

Pixi
5 tydz. to może za wcześnie ja serduszko np. zobaczyłam w 6 wcześniej nie wiem bo nie byłam na usg ale może będzie dobrze

Dziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Gosiu niestety prezentu nie ma, ale duzo zdrówka życzę[emoji8]

Nie wierzę!!! Pixie to jeszcze wcześnie, nie raz czytałam historie , że lekarz stwierdził puste jajo w tak wczesnej ciąży a dziewczyny rodziły śliczne, zdrowe dzieci!
Mi się nie udało, Tobie musi się udać!!!!

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Chyba każda tak ma a zwłaszcza te co mają klika porażek za sobą. .... i to jest coraz gorzej ....... ze mną przynajmniej. ....
Ja mam za sobą tyle wczesnych poronien, że ręce opadają. Po transferze spać nie mogłam a jak zasypialam to męczyły mnie koszmary o poronieniu. Kolejny raz dwie kreski na teście cieszyły mnie zaledwie tydzień... a ja nie mogę przestać myśleć Dlaczego!!? Macie rację że po czasie czuje się jak emocjonalny wrak.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Pixie moze byc za wczesnie. Przeczytaj sobie, moze Cie troche uspokoi...
Link do: USG wczesnej ciąży – jak interpretować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też odnalazłam ten wpis na mamaginekolog i pozwolę sobie zacytować
"Jeżeli pęcherzyk ciążowy ma średnice 25 mm i nie ma pęcherzyka żółtkowego świadczy to o tym, że jest to tak zwane puste jajo płodowe – czyli ciąża, która na bardzo wczesnym etapie – właśnie na etapie gdy powstaje pęcherzyk żółtkowy, przestała się rozwijać prawidłowo. "
Także Pixie nie stresuj się za wczasu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny ale nie czuje tego....
a akapit wcześniej mamag pisze ze do 10mm raczej powinien juz być [emoji58] szkoda mi tylko tego czasu, a wiecie moze dlaczego tak sie dzieje i czy będę musiała być łyżeczkowana?

Do góry