reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny właśnie dostałam wynimi wstępnych badań przed in vitro. Możecie zerknąć czy są Ok?
FSH 7.28
ESTRADIOL 223.97
I za waszą radą zaopatrzyłam się dziać Femibion 1. Ale ceny to okropny rozstrzal. Byłam w trzech aptekach i od 29 do 47 zł

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Estradiol wskazuje na dojrzaly pecherzyk.

reklama
Ja myślałam tak jak ty pierwszy raz się uda napewno. Ale ooo całym tym czasie zostaje nam tylko czekać i liczyć, że się uda jak najszybciej. Sama jestem przed pierwszym podejściem, ale po punkcji wiem, że.nie jest to takie proste. Ale są dziewczyny, że za pierwszym razem im się udało

Ja byłam pewna powodzenia podchodząc pierwszy raz do inseminacji i nic z tego. Teraz podchodzę drugi raz, ale skupiam się już na in vitro w marcu. Mąż troche się denerwuje przez to. Teraz iui prawdopodobnie w Walentynki i moja połówka ma nadzieję, że przyniosą nam szczęście :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry