reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zamówię ten pyłek na początku marca w tym miesiącu jestem już na dużym minusie. Idealny dla mojego męża tam napisali, że jak jest wyczerpany organizm, więc dla mojego M stworzony bo biedny prawie mieszka w pracy

reklama
1 pelna procedura to stymulacja plus transfer plus ewentualne criotransfery z mrozakow
Kolejna procedura zaczyna sie kolejna pelna stymulacja :)
Czyli jeśli mowi się ze statystycznie pierwsze ivf ma 20 - 30 % szans to znaczy że może to być powiedzmy 3 transfery... I dopiero powiedzmy następne 3 przy nowej procedurze mają większe szanse powodzenia?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem całkiem świeża w temacie ivf dlatego od razu przepraszam za "głupie" pytania. Tak więc pierwsze z nich: pierwsze podejście to pierwsza pełna procedura a drugie to też pełna czy liczy się też transfer mrozakow??? Bo ja tego nie ogarniam jeszcze .

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Pelna procedura to stymulacjia i wszystkie transfery zarodkow z niej uzyskanych. Mozesz uzyskać 6 ,5,4,3,2,1 lub 0 w najgorszym przypadku.

Witam dzwoniłam do lekarza dzisiaj i mam skonczyc antybiotyk odczekac tydzien i zrobic badania z krwi wiec juz coraz blizej ;) niby tylko głupie wyniki na poczatku z krwi ale to juz mnie cieszy jeden krok bliżej do wymarzonego bobaska ;)

Bedzie pewnie ostatni na liscie... obym teraz do niego nie doszla. Moze byc moim 3 lub 4 dzieckiem. Teraz nie.
Hej;)
U nas ok zribilam salatke warzywna ;) leze ksiezki TV spacerki ,31t1d;)

Czyli to plemniki decuduja ze embrion Sie dzieli dobrze ?Skoro tylko do 3 doby sie dzielily ? I ze tylko corka zostala z 6 lub az ze tylko ona !!!!!Najlepiej kiedy jest blastocysta?

A ty jak samopoczucie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobiłaś mi smaka - przyszedł weekend i właśnie zajadam się sałatka warzywną ;)

Hejka w Pl femibion w takiej cenie a u mnie w Austtii femibion 1 ten sam wyglądający uwaga 35euro czyli ponad 140zl . Zalamalam się bo najpierw kupiłam ten za granicą. Później kupiłam w Pl i znowu szok femibion Polski jest okrojony dziesieciokrotnie w porównaniu z Austryjackim. Wiec teraz mimo ceny kupuje tu ale bardzo dziwne nie? Ze ta sama firma ten sam femibion identiko opakowanie a skład. .....łojej bez porownania. Pozdrawiam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A tak z ciekawości rzuć tym składem z Austri proszę :)

reklama
Bedzie pewnie ostatni na liscie... obym teraz do niego nie doszla. Moze byc moim 3 lub 4 dzieckiem. Teraz nie.
No tak, zapomniałam ze ty go badalas dodatkowo razem z zarodkami z kolejnej stymulacji i teraz masz kilka mrozaczków, czy czy coś pokręciłam?

A ten mrozaczek zostanie kiedyś rodzinnym Juniorem rozpieszczanym i podszczypywany przez starsze rodzeństwo w zależności od ich humoru :) będzie im zjadał zeszyty z pracami domowymi ;)

Do góry