reklama
Czyli jeśli mowi się ze statystycznie pierwsze ivf ma 20 - 30 % szans to znaczy że może to być powiedzmy 3 transfery... I dopiero powiedzmy następne 3 przy nowej procedurze mają większe szanse powodzenia?1 pelna procedura to stymulacja plus transfer plus ewentualne criotransfery z mrozakow
Kolejna procedura zaczyna sie kolejna pelna stymulacja
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Fanka BB :)
Pelna procedura to stymulacjia i wszystkie transfery zarodkow z niej uzyskanych. Mozesz uzyskać 6 ,5,4,3,2,1 lub 0 w najgorszym przypadku.Ja jestem całkiem świeża w temacie ivf dlatego od razu przepraszam za "głupie" pytania. Tak więc pierwsze z nich: pierwsze podejście to pierwsza pełna procedura a drugie to też pełna czy liczy się też transfer mrozakow??? Bo ja tego nie ogarniam jeszcze .
RozumiemPelna procedura to stymulacjia i wszystkie transfery zarodkow z niej uzyskanych. Mozesz uzyskać 6 ,5,4,3,2,1 lub 0 w najgorszym przypadku.
Witam dzwoniłam do lekarza dzisiaj i mam skonczyc antybiotyk odczekac tydzien i zrobic badania z krwi wiec juz coraz blizej niby tylko głupie wyniki na poczatku z krwi ale to juz mnie cieszy jeden krok bliżej do wymarzonego bobaska
Milagros Ty z Gdańska? Ojej... Pewnie się kiedyś minęłyśmyGdansk
Milagros Ty z Gdańska? Ojej... Pewnie się kiedyś minęłyśmy
Calkiem mozliwe zawsze jak jestem w klinice to patrze na dziewczyny i sie zastanawiam czy z forum nie sa....
Koniczyna82
Bedzie pewnie ostatni na liscie... obym teraz do niego nie doszla. Moze byc moim 3 lub 4 dzieckiem. Teraz nie.
Nadrobiłaś mi smaka - przyszedł weekend i właśnie zajadam się sałatka warzywnąHej
U nas ok zribilam salatke warzywna leze ksiezki TV spacerki ,31t1d
Czyli to plemniki decuduja ze embrion Sie dzieli dobrze ?Skoro tylko do 3 doby sie dzielily ? I ze tylko corka zostala z 6 lub az ze tylko ona !!!!!Najlepiej kiedy jest blastocysta?
A ty jak samopoczucie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
A tak z ciekawości rzuć tym składem z Austri proszęHejka w Pl femibion w takiej cenie a u mnie w Austtii femibion 1 ten sam wyglądający uwaga 35euro czyli ponad 140zl . Zalamalam się bo najpierw kupiłam ten za granicą. Później kupiłam w Pl i znowu szok femibion Polski jest okrojony dziesieciokrotnie w porównaniu z Austryjackim. Wiec teraz mimo ceny kupuje tu ale bardzo dziwne nie? Ze ta sama firma ten sam femibion identiko opakowanie a skład. .....łojej bez porownania. Pozdrawiam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Koniczyna82
No tak, zapomniałam ze ty go badalas dodatkowo razem z zarodkami z kolejnej stymulacji i teraz masz kilka mrozaczków, czy czy coś pokręciłam?Bedzie pewnie ostatni na liscie... obym teraz do niego nie doszla. Moze byc moim 3 lub 4 dzieckiem. Teraz nie.
A ten mrozaczek zostanie kiedyś rodzinnym Juniorem rozpieszczanym i podszczypywany przez starsze rodzeństwo w zależności od ich humoru będzie im zjadał zeszyty z pracami domowymi
Podziel się: