Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mialam 6 zarodkowMilagors moje też D, ale były z biopsji wiec pewnie dlatego...
No to dużo miłości na Walentynki TP to termin porodu, ale tego dowiesz się na wizycie. U nas po IVF wiek ciąży liczy się od pobrania jajeczek minus 2?tygodnie, czyli jakby od ostatniej @, jeżeli to jest świeży transfer. Teraz już nie ma co badać bety. Teraz czas na piękne widoki )) powodzenia na wizycie!
Po 3 dobie w podziale bierze udział i komórka jajowa i plemnik, ale skoro do 3 doby było OK to można przypuszczać ze to plemniki namieszały. Co powiedział embriolog? U nas plemniki nie były najsilniejsze a mimo to zarodki dotrwały do 5 a nawet do 6 doby. 6 się mrozi a jeden został ze mną... najlepiej byłoby porozmawiać z embriologiem...
Emriolog powiedzial ze tylko dwa sa ok ktore mi poddaja w 3 dobie Ale te cztery zostawiaja do 5 doby ...tylko pare dni potem distalam list ze zero zostalo z tych czterech , wiec mozesz sobie wyobrazic stres nasz ze albo Sue uda albo nie i ze jesli nie wszustko od nowa ... ,ogolnie nie mowila nic dlaczego Sue zle dziela...a ja zszokowana tez decyzja I rezultatami ze slabo Sie dziela zapomnialam JuZ pytac o cokolwiek dlaczego co I jak I dlatego do dnia dzisiejsxego niewiem no Ale mowicie ze to wina plemnikow....
Ostka305 1ivf udane szanse niestety 20%-30%
Nastepne JuZ od 40-50%
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom