reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja mam doła :(. Po leczeniu wyniki nasienia się pogorszyły :(. I jak było ponad milion i 3%II klasy to teraz są pojedyncze ruchome i nieruchome...Jak się dowiedzieliśmy to lekarz nas niemalże zrugał, że przy wynikach, które były wcześniej to normalne, że mogło się pogorszyć! I proponuje próbę mrożenia za miesiąc. No wtf!? Teraz proponuje?!!! Gdybyśmy wiedzieli, że to takie "normalne" to mrozilibyśmy wcześniej! No i może niech jemu z 1 mln na koncie zostanie 10 zł i wtedy zobaczy, że to nie jest takie normalne :(.
Jestem na zmianę to wściekła to zdołowana jak zbity pies :(
Teraz badania przed ivf a w marcu jak bedzie ok to stymulacja a czy będzie czym zapłodnić to zobaczymy :(
MilkyWay a czy Twój mąż robił najzwyklejszy posiew nasienia? U mojego też było bardzo kiepsko i okazało się, że ma bakterie. Urolog przepisał mu wtedy antybiotyk i Multiptosti i pomogło. Teraz bierze Profertil ale wracamy do Multiprosti

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też czytałam o tym, że do 3 doby w podziale bierze udział komórka jajowa a po 3 dobie zaczyna działać plemnik. Jak się czujesz?

Pixie_Dixie a jak u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy TP? Przepraszam, ale nie mam czasu wszystkiego czytać :)

Koniczyna Już wiadomo kiedy?

A co to jest TP bo nie wiem [emoji12] u mnie chyba Oki, samopoczucie coraz gorsze(ciążowe), beta w środę ponad 2000 tys wiec wszystko chyba idzie w dobra stronę [emoji846] a w walentynki pierwsze usg, plamien nie mam( jak nie zapomnę leków [emoji58]) jestem pełna nadziei i mam nadzieje,ze w październiku pochwale sie noworodkiem [emoji76]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Ja też czytałam o tym, że do 3 doby w podziale bierze udział komórka jajowa a po 3 dobie zaczyna działać plemnik. Jak się czujesz?

Pixie_Dixie a jak u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy TP? Przepraszam, ale nie mam czasu wszystkiego czytać :)

Koniczyna Już wiadomo kiedy?

Hej;)
U nas ok zribilam salatke warzywna ;) leze ksiezki TV spacerki ,31t1d;)

Czyli to plemniki decuduja ze embrion Sie dzieli dobrze ?Skoro tylko do 3 doby sie dzielily ? I ze tylko corka zostala z 6 lub az ze tylko ona !!!!!Najlepiej kiedy jest blastocysta?

A ty jak samopoczucie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ale ile było w dzień punkcji? Pojedyncze czy w ogóle nic? Martwie się, że po punkcji okaże się, że trzeba będzie zamrozić same komorki jajowe :(.A potem czekać niewiadomo ile i niewiadomo na co :(.
Czyli parametry mogą tak skakać? Czyli jeszcze sa szanse, że się troszkę poprawi?
Tak jak już dziewczyny piszą wyżej do 5 doby zostawili 4 komórki no i lipa, czyli plemniki słabe, dwie komórki zamrożone 3 dobie. Nasza doktor mówiła, że ciężko było s tymi plemnikami niby udało się zapłodnic 6 ale nie mam pewności jak mocne są te zarodki 3 dniowe jak reszta nie dała rady. Ale mam wielką nadzieję, że jak już będą z mamusia nabiorą siły i zostaną ze mną
Sorki za błędy ale pisze szybko bo w pracy jestem

Ostatnia edycja:
A poczytałam o wieku ciąży i lekarze ponoć liczą moment zapłodnienia jako 2 tydzień ciąży , wiec idąc tym tropem to jestem w jakimś 5 tyg i 4 dniu [emoji3](38 dzień) a jak jest okaże sie we wtorek [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

MilkyWay a czy Twój mąż robił najzwyklejszy posiew nasienia? U mojego też było bardzo kiepsko i okazało się, że ma bakterie. Urolog przepisał mu wtedy antybiotyk i Multiptosti i pomogło. Teraz bierze Profertil ale wracamy do Multiprosti

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny niech wasi mężowie jedzą kwas foliowy i piją pyłek pszczeli rano na czczo gwarantuje że pomoże na plemniki

reklama
Do góry