reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niewytrzymałam i poleciałam do sklepu po testy ciazowe, takie zwykłe psakowe nie wiem czy w pl one są, ale tu u nas w UK one są najtańsze i takie zwykłe. Kupiłam 6 i przed chwila zrobiłam 2 na obu jest bladziutka druga kreseczka:-D Ehhh do jutra to i ja osiwieje, takze Jo.M nie będziesz sama:-p Jak mi się aparat naładuje to wrzuce foty testów:tak:

Tylko kurka kiepsko sie czuję, ciagle boli mnie brzuch jakbym miała @:baffled: nie wiem czy to normalne.....:crazy:

reklama
Niewytrzymałam i poleciałam do sklepu po testy ciazowe, takie zwykłe psakowe nie wiem czy w pl one są, ale tu u nas w UK one są najtańsze i takie zwykłe. Kupiłam 6 i przed chwila zrobiłam 2 na obu jest bladziutka druga kreseczka:-D Ehhh do jutra to i ja osiwieje, takze Jo.M nie będziesz sama:-p Jak mi się aparat naładuje to wrzuce foty testów:tak:

Tylko kurka kiepsko sie czuję, ciagle boli mnie brzuch jakbym miała @:baffled: nie wiem czy to normalne.....:crazy:
ja tez z takich robilam i byla blada kreska do wieczoru sciemniala wiec obserwuj juz ci gratuluje bo jestem pewna ze ci sie udalo.

Jak wam Walentynki mijają?

Jak was Amorusy w ten dzień rozpieszczają? Mój w pracy,pożarliśmy się 2 dni temu, oczywiście moja wina bo zrzędzę może przez te antyki, może ogólnie ze blisko juz do stymulki nie wiem, ale mój przeprasza, Bóg wie za co dzis cały dzień... :-D słodkie to... ponoc ma dla mnie prezent, ale da jutro pewnie

Ciężarów2eczki a was Amorusy rozpieszczają dziś jakos wyjątkowo?

Pewnie większość Amorusów w pracy do popołudnia lub wieczora to pewnie nocne rozpieszczanko będzie...

Testujące pokazałyście testy Amorom, czy czekacie na betkę?

ROXII
super, suuper, suuper, suuuuper

no to cichutko gratuluje, jak te wieści przekażesz tatuskowi?

No i wywal ten suwaczek, który odlicza do testowania a napisz 14 luty - pozytywny test ciążowy a nawet kilka testów

Ostatnia edycja:
2012-01-02 21.49.45.jpgtak wygladal moj tescior wyciagniety wieczorem z kosza.

to Roxii ma chyba jeden i samki ile...dwa?:) oby sie Wam po dwa zagniezdzily:))
piekne krechy Wam widac na tescie:))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry