reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zaprzeć się na siłę i nie kupować, nie robić, nawet nie patrzeć w ich kierunku :) Ja zrobiłam sikanego dopiero jak wiedziałam, że beta jest pozytywna właśnie po to żeby się nie załamywać przedwcześnie. I posłuchajcie Lolitki ona wie co mówi i popieram z całych sił, cienie cienia nie biorą się z niczego. Zaczekajcie jeszcze moment cierpliwie i bez płaczu na betę... dziewczyny dacie radę!

Ala no dodatni jakby nie patrzeć :) mój wyglądał mniej więcej tak jak ten drugi od góry.

Ostatnia edycja:
Kurcze łatwo się mówi nie robić jak czasem laski po kilka dni na wynik betki czekają, choć u mnie w lab wyniki następnego dnia lub tego samego po południu jak się ładnie poprosi :)

To zapodaje wam testy jak młody był w brzuchu ten cień cienia test w dniu @ to na fotce nawet go nie ujeło a ten 2 test to kilka dni po tym cieniu cienia :-D testy.jpg

Ja tam bym testy robiła, ale wynik brała z przymrużeniem oka i dopiero wynik betki potraktowała na poważnie.

PS. ale się młodzi zdziwili, że szukam testów ciążowych ich synka hehe

Także babeczki uszka do góry i czym prędzej na bete smarować

MoonDust - a moj wyglada tak jak pierwszy :), ale mam to gdzies i czekam na betke! A dzisiejszy testujacym zycze wiecej cierpliwosci!!!

oj dziewczyny, dziewczyny, ja jako stara wyga ;-) w temacie dorzuce ze zwyczajnie jak sa krechy to cos jest! wiec nie wiem dlaczego skoro cos jest to jeszcze nie dobrze, testy z mocna krecha to znamy z filmow jak baby sikaja dwa albo trzy tygodnie po terminie okresu!!! no wiec rachunek jest prosty, dodatkowo testy na ktorych nic nie ma znam doskonale i nie ma na nim cienia, cienia-nie ma NIC ani pod swiatlo ani z latarka ani pod mikroskopem, wiec skoro juz cos tam jest to sie do cholery cieszyc i doladowac organizm pozytywna energia!!! dodam ze u mnie slaba krecha byla 13 dpt przy crio blastki a beta ponad 400 wiec jakbym zrobila testa wczesniej to kto wie....aha no i ja testowalam rano przed beta, trzymajcie sie tam nie dajcie sie i pamietajcie ze testy negatywne mialo wiele dziewczyn ktore zaszly w ciaze a wiadomo ze testy zbyt wczesnie robione tylko dobijaja, glowy do gory, kupic czekoladki i doladowac baterie!!! zycze wszystkim milego dnia

reklama
Dziewczyny dajecie nadzieję:tak: Mam straszny mętlik w głowie:baffled: nie wiem co myśleć, mam nadzieję ze ten cień cienia okaże się szczesliwy:tak: Jutro rano powtórzę sikańca i jadę na betkę, iskierka nadzieji jest!!!!:-) Dziewuszki ale byłoby fajnie jakby nam wszystkim się udało, a na to jak narazie wychodzi. Kciuki zacisnete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

Do góry