reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lotinda spokojnie, ja nie wierzę w robienie testów !! zrób bete i dopiero zacznij się przejmować!!
Dziewczyny które robiły testy sikane :) zaciskam kciukasy !! i wierze w Wasze testy !! ale po co się katować...??
jutro idzcie na bete i będzie WSZYSTKO jasne :)

reklama
ala nie wrzucę tych fotek, bo na nich nic nie widać:sorry: ta kreska jest naprawdę bladziutka i na zdjęciu tego nie widać:zawstydzona/y: Ale mój M ją widział, włażyłam mu test do kartki walentynkowej i mówi no przeciez jest druga kreska jak byk :-D może jutro będzie ciemniejsza to jutro wrzucę;-)

sakmi będzie dobrze:tak: spokojnie, jedziemy na tym samym wózku, wszystkie miałyśmy bladziutkie kreski, jutro robimy betkę i się przekonamy czy ten cień, cienia coś oznacza:-D Ja jestem dobrej myśli i mam malutką nadzieje;-)

Kochane babeczki:-) czytam wasze dzisiejsze posty i cieszę się bardzo i mocno trzymam kciukasy, ale jedno mnie zastanawia...
za jakie grzechy wy się tak męczycie - wypatrujecie cieni cienia, złudzenia. Nie łatwiej na betę pójść? Przecież to można zglupieć do reszty wpatrując się w ten test (z resztą w instrukcji jest napisane żeby po upływie czasu nie zaglądać, bo wyniki mogą być zakłamane).
Ja robię Betę w punkcie Diagnostyki (wyniki odbieram około 16 przez internet) - co prawda dłuższe czekanie, ale pewność większa. Ala, Roxi - za DE i GB na pewno są jeszcze lepsze i szybsze labo:-)

Mam pytanie kochane- czy pod koniec stymulacji też się tak czułyście...hmmm...napompowane?!?!?Mam momentami takie uczucie jakby mi balon w dół brzucha wstawili- mam nadzieję, że to nie oznaka hiperki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

sylha też byłam napompowana !! wkoncu sporo tych tam pecherzyków :)

nie musi to oznaczac hiperki !! możesz dopytac sie lekarza na najblizszej wizycie jesli tak to on podaje tabletki do lykania ( ja dostalam tak na wszelki wypadek ale sporo mialam pecherzyków)
hiperki nie mialam...

Sham- jutro mam rano kontrolę i badania- estradiol i progesteron, to uczucie zaczęłam mieć wczoraj po południu- tak sobie myślę, czy ten antagonista też nie ma na to wpływu- Orgalutran...ale dzięki za info!!!!
A ile ich miałaś? Bo mi wyliczył 18:szok:

reklama
Do góry