reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ROXII - no wlasnie tak jak u Ciebie nie bylo NIC i po jakiejs godzinie moze puzniej wyjelam sikanca z kosza na smieci i ... patrze a tam taki wlasnie cien cienia :), spokojnie kochana, bo wiem ze dziewyczyny maja bete po 300 a testy sikaniec nie wychodzi, tylko mi prosze w panike nie wpadaj!!!! Trzymam MOCNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!

reklama
Trzymam kciuki za testujace :) no i my tez mamy walentynkowe postanowienia !!!! nie bedziemy zwlekac z dzidzuisiem i tylko jak skonczymy remont i przeprowadzke to podchdzimy do ivf :) i koniec :)

joweg no i super!! tak trzymaj:tak:

dziewczyny ale u mnie dzisiaj jest 10dpt i miłam 3 dniowego bąbla, myśle że dziś test powinien wyjsc normalnie a nie jakiś cień, cienia. Być moze ten cień cienia zawsze tam jest, przeciez nikt normalny nie patrzy po światło na tą drugą kreskę. Mi się wydaje że ona moze po prostu przebijać. Nie wiem, żyć mi sie nie che....

Przepraszam za te smutki w taki piękny dzień, zyczę wszystkim oczywiscie cudownych, romantycznych i pieknych walentynek!!!!:-)

U mnie dzisiaj przyszla @.
Trzymam za was kochane kciuki.
U mnie w 11 dpt na tescie po 10 minutach wyszla blada kreska, ale jak widac i tak nic z tego nie wyszla - byc moze to jeszcze pozostalosc po pregnylu. Przy poprzednim criotransferze przy becie 60 na tescie kreska tez byla blada...

ewa_81-przykro mi :( wiem co teraz przezywasz ,do mnie tez przyszla @ 10 dpt a bralam progesteron i niestety :( ale kochana zbieraj sily na dalsza walke !!!!!! musi nam sie udac !!!!!

roxii- dlatego ja nie robie testow !!!! bo kurcze tylko niepotrzebny stres se robilam i przezywalam jak nie wiem co , trzymam kciuki jednka kreska nie oznacza jeszcze nic !!!!!!

ewa_81-przykro mi :( wiem co teraz przezywasz ,do mnie tez przyszla @ 10 dpt a bralam progesteron i niestety :( ale kochana zbieraj sily na dalsza walke !!!!!! musi nam sie udac !!!!! QUOTE]

Ja luteine przestalam brac w sobote, po negatywnej becie, a @ przyszla dzisiaj. Poprzednim razem dopiero 7 dni po odstawieniu luteiny.

reklama
no i dziewczyny też nic, załamka ryczeć mi sie chce ale sie nie daje myśle nadal że może bedzie dobrze pójde jutro na bete jak nie przyjdzie @. nie umiem myśleć inaczej, chciałam mężusiowi zrobić niespodzianke ale rano o 6 test negatywny, jak czytałam wasze wiadomości to z rozpaczy wyjełam test z kosza i też jets blada krecha i tez sie tego trzymam jak tonący dratwy. mam nadzieje że bedzie ok z nami. &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry