reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

tu nie ma co o tonacych myslec. druga kreska sie nie robi z niczego. blada nieblada - jest kreska. jutro idziemy na bete i sprawdzamy. trzymam za was kciuki

reklama
sakmi - Glowa do gory kochana, testy naprawde nie zawsze wychodza, ty to masz lepiej odemnie ja jutro tez na bete ide, ale wynik czwartel albo nawet i piontek :(

sakmi u Ciebie też jest blada???? kurcze co za dzień, u zadnej z nas nie ma konkretnej odpowiedzi bo wszystkie mamy blade kreski:baffled: Nie wiem co mam myśleć, boję się uwierzyć że sie udało, ale też nie tracę do końca nadzieji. Kochane trzymam za nas wciaż mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&. Jutro beta ona wszystko rozwiąze.

no sa same blade bo wszystkie robicie wczesnie. u mnie do bety ok 300 wychodzila taka ze pod mikroskop ja trzeba bylo brac zeby zobaczyc. wazne ze jest i teraz patrzymy na przyrosty bety

lolitka2000!!!!! swieta racja kochana !!!! jak sie zawczesnie zrobi to i tak nic nie wyjdzie a tylko sie niepotrzebnie stresujecie :)

Ostatnia edycja:
No ładnie chwilę mnie nie było a tu cienie cienia 3.

Ja wam powiem, że znam kilka przypadków 1 kreski w dniu @ i kilka naprawde cień cieni widocznych pod białe światło lampki rowerowej a teraz to już spore maluszki nawet mój przystojniaczek co ma 2 latka też był takim cień cieniem... spytam czy mają jego 1 focie cień cieniowa to wam podeślę...

Trzymam kciuki za pozytywne betki...

U mnie na całego Walentynki kupiłam młodemu puzzle z Biedy za 8,50 a co tam niech ma trochę radości w święto miłości wszak wszyscy w nim zakochani po uszy :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Niestety u mniej jenda kreseczka:-( wiedziałam ze tak będzie, czułam to:-:)-:)-(
Jest tylko jedna rzecz. Zrobiłam dwa testy jeden ten bardzo czuły, a drugi taki zwykły z ebaya. Po ok 5 minutach poszłam zobaczyć wynik i na obu jest przerazająca jedna krecha, oczywiscie rozryczałam się jak dziecko, i kiedy tak płkałam wzięłam jeszcze raz ten czuły test i zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreseczki, ale to jest naprawdę cień cienia i widać go tylko pod światło. Tak normalnie jak się patrzy na test jest jedna krecha, trzeba się dobrze przypatrzeć zeby zobaczyć tą drugą. I teraz nie wiem czy ją widzę bo chce widzieć, a moze zawsze tak jest, że jest ten cien cienia???? nie wiem co mam myśleć, wyć mi się chce:-:)-:)-( Na tym drugim, zwykłym teście jest tylko jedna krecha...

Ala u Ciebie za wcześnie, dobrze ze się nie przejmujesz jedną kreseczką, bo nie ma co narazie:tak: Dalej mocno trzymam kciuki &&&&&& A ta druga kreseczka to pojawiła się po jakim czasie??? mocna ona jest???
Roxii ja tez niewidzialam a na weczor wyciagnelam z kosza i ba zciemniala jak nic wiec jeszcze niewszytsko stracone.

reklama
Do góry