gosia321
Fanka BB :)
ja pid wzgledem bolu jestem mieczak i sie do tego przyznaje trudno taka moja urodaGosia trzeba być twardym nie" miętkim "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pid wzgledem bolu jestem mieczak i sie do tego przyznaje trudno taka moja urodaGosia trzeba być twardym nie" miętkim "
Wszystkie witaminy znaczy jakie? Nie wszystkie witaminy laczy sie razem. Moze niech podzieli sobie witaminy na te ktore rozpuszczaja sie w wodzie i bierze je wczesniej i na te ktore rozpuszczaja sie w tluszczach i bierze je po obiedzieGosiu dziękuję przekażę jej choć ona twierdzi ze źle się czuje po południu jak bierze wszystkie witaminy
Ona bierze witd3 kwas foliowy i witaminy dla kobiet w ciąży mama plus czy coś takiego i to wszystko nie wiem trochę mi to wszystko dziwne dal jej lekarz wit d bez badania a chodzi do gin tego samego co w 1 i 2 ciaxy i nigdy jej nie kazał brać nawet kwasu foliowego a co dopiero jakiś witWszystkie witaminy znaczy jakie? Nie wszystkie witaminy laczy sie razem. Moze niech podzieli sobie witaminy na te ktore rozpuszczaja sie w wodzie i bierze je wczesniej i na te ktore rozpuszczaja sie w tluszczach i bierze je po obiedzie
Dziewczyny z chora tarczyca czy któraś brała LETROX 75 i jeszcze jedno pytanie czy po tym leku nie można jeść żadnych witamin tzn dopiero po 4-6 godzinach dopiero i czy ktoś słyszał żeby po wit d3 było komuś niedobrze i słabo
Na jaką teraz zmieniasz? dzisiaj jak byłam na sali było trochę dziewczyn niby ta sama klinika, a każda zupełnie inaczej wszystko miała. Mi się też wydaje, że miałam końskie dawki, że tyle ich dzisiaj było! Ale jestem już w domku szybki prysznic i leżę w łóżku przez tydzień.Kwota o której pisze Roksi to faktycznie taka wychodzi w invimed. Mnie wyniosło 12 tysiecy.
Trochę taka fabryka...
Po tym jak potraktowali moja przyjaciółkę wiem ze taśmowo traktują pacjentki. Napewno nie wszystkie, wielu sie udało.
Nikogo nie odsuwam od decyzji co do kliniki. Ale trzeba szukac. Nie poprzestać na jednej klinice, skonsultować z kilkoma.
Ja szlam w ciemno, bo polecana, rekomendowana.
Teraz po lekturze z forum mam większa wiedzę i wiem ze nic nie można robic na szybko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom