reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie zadzwoniła do mnie pani psycholog z Invimedu jako że mi się nie udało żeby sprawdzić jak sobie radzę z emocjami ;)

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

reklama
A ja leze i wypoczywam po histeroskopi :)
Ewcia mosisz miec niezly prog bolu bo ja na znieczuleniu i po histero musieli mi dac paeaceramol dozylnie bo tak mnie bolalo :) slaba jestem :) nie to co ty :)
:D Ty mieciochu :laugh2: moja
endometrioza uodparnia na ból niestety ja musiałam nauczyć się z nim żyć. Boli mnie czasem bardzo a ta histero była jakby mnie komar ugryzl ;)

Tak dzisiaj już zapłaciłam 1900 zł za mrożenie. I miałam pakiet i za miesiąc jak będzie Oki to muszę zapłacić jesxze 650 zł, więc jestem w plecy mogłam nie brać pakietu. Ale ja głupia byłam pewna, że będzie ten transfer. Miałam dzisiaj przy sobie tylko 1400 zł mąż później musiał jechać i zapłacić jeszcze 500 zł i za leki a aptece 250 zł. Myślałam, że jakoś mniej to wszystko wyjdzie do tego momentu wyszło już 15 tys. Ale tak jak mówię, będę Jadła suchy chleb ale będę w ciąży
A to mendy jak nie macie transferu to wam kasy nie zwracaja. U mnie jest tak ze jak transfer sie nie odbedzie to zwracaja 1000 zl

Dziewczyny z chora tarczyca czy któraś brała LETROX 75 i jeszcze jedno pytanie czy po tym leku nie można jeść żadnych witamin tzn dopiero po 4-6 godzinach dopiero i czy ktoś słyszał żeby po wit d3 było komuś niedobrze i słabo
Hmm co prawda nie biore Letroxu tylko Eutyrox ale nigdy nie slyszalam od Endokrynologa zebym musiala okreslona ilosc godzin pozniej przyjac witaminy. Wiadomo ze nie bierze sie napewno razem. A po wit d niedobrze moze zbadaj sobis jej poziom bo duza nadwyzka jest toksyczna

Hmm co prawda nie biore Letroxu tylko Eutyrox ale nigdy nie slyszalam od Endokrynologa zebym musiala okreslona ilosc godzin pozniej przyjac witaminy. Wiadomo ze nie bierze sie napewno razem. A po wit d niedobrze moze zbadaj sobis jej poziom bo duza nadwyzka jest toksyczna
To nie o mnie chodzi Kochana ja niezmiennie zdrowa jak koń tylko w ciąży znajomej tak lekarz powiedział jest w ciaxy i ma tsh coś ok 4,5 a Ft4 ani Ft3 nie zbadane poziomu wit d3 tez nie miała badanego a kazał jej brać 2000j no i dla mnie to tez troszkę dziwne ze wit może dopiera po 4-6 h po tabl a wogule to czytam ulotkę tego leku i to jakaś masakra jest

reklama
:D Ty mieciochu :laugh2: moja
endometrioza uodparnia na ból niestety ja musiałam nauczyć się z nim żyć. Boli mnie czasem bardzo a ta histero była jakby mnie komar ugryzl ;)
A no widzisz ja endometriozy nie man a przybajmniej nic na ten temat nie wiem :)
A mysle ze moje problemy z kregoslupem tez troche sie przyczynily bo bardziej mnie bolaly plecy niz macica :)
A ze chyba pani doktor nie oszczedzala przy pobieraniu biopsji to i odczucia jakie sa takie sa i normalnie jakbym okres miala po zabiegu :szok:

Do góry