Roksii89
Fanka BB :)
Tylko 6Tak beda dzwonic. A zapladniaja wszystkie czy tylko 6 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko 6Tak beda dzwonic. A zapladniaja wszystkie czy tylko 6 ?
Spokojnie miesiąc to nie długo, przeleci raz dwa ja miałam pierwszy transfer nie udany,doktor kazał jeden cykl odczekać przed krio, a na wizycie okazało się że mam torbiel na jajniku i kolejny miesiąc czekania..teeraz w poniedziałek idę na wizytę przed @ i mam nadzieję że torbiel się wchlonela..Jestem załamana cała drogę płakałam teraz siedzę w pracy i mam wrażenie, że świat mi się zawalił. Transferu nie będzie :'( chyba nigdy takiego doła nie miałam . Pobrano 29 jajek i może być Hiperka więc na bank będzie! chociaż myślałam, że mam.oki ten estradiol. Liczyłam na chodź trochę szansy, że uda się za pierwszym razem wiadomo świeże są mocniejsze niż mrożone zarodki tak ml się wydaje. I kolejny miesiąc muszę czekać już mam dość tego
Straciłam już chęci do tego wszystkiego, jestem osobą jak coś mi nie wychodzi to załamuje się na maxa.
Ps. sorki za błędy ale nie mam już sił na nic.
Też mam taką nadzieję,że u Ciebie już jest wszystko ok to czekanie jest straszne.Spokojnie miesiąc to nie długo, przeleci raz dwa ja miałam pierwszy transfer nie udany,doktor kazał jeden cykl odczekać przed krio, a na wizycie okazało się że mam torbiel na jajniku i kolejny miesiąc czekania..teeraz w poniedziałek idę na wizytę przed @ i mam nadzieję że torbiel się wchlonela..
A reszte zamrazaszTylko 6
Tak dzisiaj już zapłaciłam 1900 zł za mrożenie. I miałam pakiet i za miesiąc jak będzie Oki to muszę zapłacić jesxze 650 zł, więc jestem w plecy mogłam nie brać pakietu. Ale ja głupia byłam pewna, że będzie ten transfer. Miałam dzisiaj przy sobie tylko 1400 zł mąż później musiał jechać i zapłacić jeszcze 500 zł i za leki a aptece 250 zł. Myślałam, że jakoś mniej to wszystko wyjdzie do tego momentu wyszło już 15 tys. Ale tak jak mówię, będę Jadła suchy chleb ale będę w ciążyA reszte zamrazasz
Tak dzisiaj już zapłaciłam 1900 zł za mrożenie. I miałam pakiet i za miesiąc jak będzie Oki to muszę zapłacić jesxze 650 zł, więc jestem w plecy mogłam nie brać pakietu. Ale ja głupia byłam pewna, że będzie ten transfer. Miałam dzisiaj przy sobie tylko 1400 zł mąż później musiał jechać i zapłacić jeszcze 500 zł i za leki a aptece 250 zł. Myślałam, że jakoś mniej to wszystko wyjdzie do tego momentu wyszło już 15 tys. Ale tak jak mówię, będę Jadła suchy chleb ale będę w ciąży
No jakoś tak byłam tak zła, że nawet nie wiem co oni do mnie mówili. Jak wrócę do domu to wszystko zobaczę co i jak bo jesxze leki muszę wziąć na noc, a nie pamiętam jak mam braćRoksi jak byś nie miała pakietu to też byś tyle zapłaciła za transfer. Ja płaciłam wszystko osobno i w invimed Warszawa świeży kosztuje 1150 albo 1200 nie pamiętam a mrożony 1750. Tak wiec pewnie tą nadwyżkę ponad pakiet musiałaś dopłacić
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Jak mi doktor powiedziała, że 29 pobrano i, że nke będzie transferu łzy same mi poszły. W piątek lub w poniedziałek mam jechać na wizytę. I co teraz muszę czekać na @ i po będzie transfer, czy mam czekać np
dwie @ dzisiaj doktor nie chciała mi nic powiedzieć dostałam tylko duphaston.