reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O matko dziewczynu wystraszylyscie z mnie z ta waga, ale ostatnio jak bylismy u lekarza to jego pierwsza reakacja byla "no to trzeba przytyc", jednak nastepnie zmienil zdanie i stwierdzil, ze mam "zyc normalnie" i nic juz nie mowil o tyciu :(
Ciekawe co bedzie jak przyjdzie juz wlasciwa proba ?!

reklama
Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! :) rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 :) jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 :) pozdrawiamy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Superowo:) A młody ma już imię wybrane?

Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! :) rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 :) jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 :) pozdrawiamy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wyniki :)

a propos...mi sie sni ze moja swinka morska urodzila....jest w ciazy szczesciara w odroznieniu ode mnie:)i lada moment bede babcia:)zawsze to cos...:szok:
Aż zatęskniłam za moimi łobuzami. Miałam 3 prośki, już 2 lata dom bez kwiczenia tej, która odeszła ostatnia. Najśmielsza była taka cwana, że co rano warowała pod lodówką filując na ogórka, jak ktoś wszedł do kuchni to wrzask. A przecież nie dam ogórka prosto z lodówy, musi sie chwile ocieplić. No i codziennie był o to foch i awantura :) Mała terrorystka. Oczywiście pozostałe jej wtórowały z bezpiecznej odległości końca dywanu :)

Koniczynko mam pytanie bo widzę, że pisałaś, że masz torbiele w piersi o ile dobrze pamiętam, ja też mam i od wczoraj nawet nie myślę o dziwnym uczuciu w brzuchu tylko o strasznym bólu moich piersi nigdy mnie tak nie bolaly, a torbiele są tak wyczuwalne jak nigdy! A sutki tak bolą jak by ktoś gorąca woda poparzył. Jutro chyba zadzwonię i umówię się na usg do lekarza.

Ej a to jakiś debilizm z ta waga - ja nie zaszłam ani razu jak miałam ponad 60 kg a przy 174 wzrostu zaczelam majac cos koło 52 - pieresze slysze o wagowej selekcji - a tkanki tłuszczowej nie mialm wogole bo ciezko pracowałam zeby jej nie miec ( miałam 14%)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Debilizm lub i nie sluchalam lekarza przytylam I 1 ivf udane niewiem czy to poprzez wage ze przytylam lub zmniejszone tsh na ponizej 2 bralam tabsy na znizenie hormonu przed ivf Ale grunt ze bede mama yupiii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry