ale fajnieGRATULACJE!!!Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 pozdrawiamy.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Gratulacje kochana :-*Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 pozdrawiamy.
Pixie_Dixie
Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 pozdrawiamy.
Super [emoji846]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Rustynka
Kochana bezsennosc jest objawem ciazy takze beta musi byc w sobote wysoka
Potwierdzam
Nie stresuję się, bo dzisiaj odebrałam wyniki niffty, są prawidłowe :-)Zgadzam się z Tobą zupełnie, jeśli ktoś może finansowo to Nifty. Ja bym musiała absolutnie. Przy transferach z tej stymulacji nie muszę o tym myślec bo PGS ale ogólnie to... Nifty albo Harmony. Ale jesli ktoś finansowo ńie może to PAPPA jak najbardziej, szczególnie że często jest w pakietach (np. w takim przeciętnym Medicerowym ze wskazaniem jest za darmo)
A ty sie dziewczyno nie stresuj bo wyszedł ci bardzo dobry wynik, PAPPA nic nie zaniżyło. Masz mniej więcej prawdopodobieństwo odzwierciedlające wiek a nawet mniejsze. Siedziałam kiedyś długo na bardzo prężnie działającym forum o przedziernoscim, nie tym tu na bb tylko naprawdę prężnym. I mogę powiedzieć, ze olbrzymia większość wyhaczonych przy PAPPie ciąż jest zdrowa, nawet tych poniżej 1:50. 1:100 sa naprawdę rzadkie. Powyżej 100 to mniej niż na palcach jednej ręki na setki, bo przeczytałam setki podstron tego wątku. Od początku. Tak że spokojnie.
I powiem ci, ze u mnie mimo NT na granicy (2,4) (btw, wiesz, ze w Angli granica to 3?) i pozostałych parametrów całkowicie w normie, lat 32 lekarz COŚ widział. Za wcześnie było na zmierzenie tego cosia ale powtarzał doplera i powtarzał, niby wszystko grało ale mu coś nie pasowało, powiedział ze za wcześnie na pewne pomiary ale konieczne echo serca poźniej a teraz mam zrobić PAPPĘ (skierowanie w Medicower w ramach pakietu mam dostać bo widzi wskazania). A PAPPA 1:3
Będzie dobrze, nie stresuj sie
ambicja1987
Siema cioteczki! Więc będzie chłopak! rączki są, nóżki są, kość nosowa jest, serducho bije 157 u/min. NT - 1,1 przepływy ładne, test PAPPA (trisomia 21 wynosi 1:1013 jedyne co to niewielkie ryzyko stanu przedrzucawkowego więc do końca ciąży obowiązkowo acard 1x1 pozdrawiamy.
Super!
sunrisea
oby... ja mam schizy leżę w łóżku już zasypiam nagle się budzę bo coś stuka... zasypiam znowu i stuk i taką dziś miałam dziwną noc... oczywiście nic nie stukało wszędzie zajrzałam...Potwierdzam
a propos...mi sie sni ze moja swinka morska urodzila....jest w ciazy szczesciara w odroznieniu ode mniei lada moment bede babciazawsze to cos...oby... ja mam schizy leżę w łóżku już zasypiam nagle się budzę bo coś stuka... zasypiam znowu i stuk i taką dziś miałam dziwną noc... oczywiście nic nie stukało wszędzie zajrzałam...
reklama
GRATULUJE CHLOPAKA!!!
EMI ja tylko się zastanawiam wątpię ażeby jednak po raz kolejny podchodzić do IVF. Chociaż kto wie...:-)
A WAGA MA ZNACZENIE bo tkanka tłuszczowa produkuję estradiol. Za duzo tłuszczu hormony rozchwiane. Za Malo tkani tłuszczowej brak owulacji tzw efekt sportsmenki.
EMI ja tylko się zastanawiam wątpię ażeby jednak po raz kolejny podchodzić do IVF. Chociaż kto wie...:-)
A WAGA MA ZNACZENIE bo tkanka tłuszczowa produkuję estradiol. Za duzo tłuszczu hormony rozchwiane. Za Malo tkani tłuszczowej brak owulacji tzw efekt sportsmenki.
Podziel się: