reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Hoj, dziewczyny dziewczyny, spać to się trzeba nauczyć w chwilach wyczekiwania. Ja w swoich najgorszych momentach potrafiłam przespać 3/4 doby zeby czas szybciej mijał.
Potarzeba jakichś logicznych łamigłówek, które absorbują wszystkie myśli, poślęczeć nad nimi tak na ful...i sama nie wiem kiedy usypiam, oczy sie zamykają. Tylko musza to być takie naprawdę zajmujące łamigłówki, z duża lloscia obliczeń w pamięci i założeń żeby nawet myśl sie nieuczesana nie prześlizgnęła
Ps. Czekam na telefon. Generalnie to czuję, ze nie tym razem. Jak by tak było to uprzedzam pytania, mam jeszcze 3 mrozaczki i no cóż, piłka ciagle w grze. I się trzymam
Potarzeba jakichś logicznych łamigłówek, które absorbują wszystkie myśli, poślęczeć nad nimi tak na ful...i sama nie wiem kiedy usypiam, oczy sie zamykają. Tylko musza to być takie naprawdę zajmujące łamigłówki, z duża lloscia obliczeń w pamięci i założeń żeby nawet myśl sie nieuczesana nie prześlizgnęła
Ps. Czekam na telefon. Generalnie to czuję, ze nie tym razem. Jak by tak było to uprzedzam pytania, mam jeszcze 3 mrozaczki i no cóż, piłka ciagle w grze. I się trzymam
Pixie_Dixie
Do 35 podają dwa po 35 można nawet trzy, chyba że coś się zmieniło.
Co do IVF to jestem szperaczem nie związanym osobiście z medycyną, ale wykształcenie mi pomogło zrozumieć co nieco...
Z czasem bezsilność takdobija, że chcesz wziąć sprawę w swoje ręce i sama zrobićto IVF. BTW znam takie agentki co same się stymulowały, no ja z mężem trochę też mieliśmy hardcore. Bo dodaliśmy za dużo rozpuszczalnika i przeliczaliśmy dawki menopuru, żeby wyszło na to do lekarz pisał. Wiesz jakiego starch mieliśmy dając po 330IU menopuru!! normalnie miałobyc 150. :-)
Dzizas [emoji15] No to naprawdę niezle hardcory jesteście [emoji28]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Koniczyna82
Lada chwilaKoniczynko, koniczyno!! kiedy beta?? bo szperam i nie wiedze nic...:-( rozmysliłaś się? czy zachowujesz pozytywne informacje tylko dla siebie
Koniczyna82
Nooo...Dzizas [emoji15] No to naprawdę niezle hardcory jesteście [emoji28]
Pixie_Dixie
A ja robiłam rano sikacza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28] wiem wiem..... głupia jestem [emoji41]
jak to blastka to 6dpt beta powinnabyć wtedy rokowania są super:-) Niby ja mialm 6dpt i wyszlo jak wyszło, ale częściej jak beta jest 6dpt jest dobrze. Jak jej nie ma to szanse maleją, ale i tak nie do 0:-) bo ciąża to nie matematyka.
reklama
Pixie_Dixie
jak to blastka to 6dpt beta powinnabyć wtedy rokowania są super:-) Niby ja mialm 6dpt i wyszlo jak wyszło, ale częściej jak beta jest 6dpt jest dobrze. Jak jej nie ma to szanse maleją, ale i tak nie do 0:-) bo ciąża to nie matematyka.
3 dniowe [emoji13][emoji12]
Podziel się: