reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam + 15 Ale nie grubaska ze mnie ha ha ,czy to wazne ta waga?? Skoro tyle lat staran .... ja sie ciesze ,moge przytyc nastepne 15;)
982c16a7b0c425cf5befb9fbc2b3da01.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny brzusio [emoji4]

Relacja z wizyty :)
W lutym robimy badania nasienia i sprawdzamy jak sie maja zolniezyki czy rozbrykaly sie troszke czy dalej sa leniwe
Jesli z plemnioramu bedzie ok to zaczynamy od marca protokol z antagonista od 16 dc estrofem i w polowie brania wizyta i startujemy :)
Lekarz mowil zeby histero zrobic przed podejsciem zeby byla jako streching od razu. Ale ja wole sprawdzic teraz co tam w mojojej macicy i jak tam endometrium i ewentualny streching zrobic przed podejsciem.
Jesli z plemniorami bedzie ok to robimy podejscie z naszymi jesli ni choc mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby nasienie dawcy.
Lekarz nieugienty jesli chodzi o encorton ale jeszcze bede nad tym pracowac :) jak nie to na wlasna reke z waszymi podpowiedziami jak brac wezme go i tak :)
Jeszcze dopytam swoja endokrynolog czy mi go ewentualnie zleci : D

No super [emoji6]najważniejsze ,ze jest plan, s plemniki dadzą radę !

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
A czy brał ja i twój maz? Bo ja biorę 2× dziennie? Rozmawiałam z lekarzem przez tel. I nie wiem czy ma brac ja mój maz, wydaje mi się że powinien?!

U nas oboje braliśmy, chyba tydzień potem 3 dni przerwy i znowu tydzień,w trakcie seks tylko z gumka,potem po 3 tyg sprawdziłam wyniki jeszcze raz i było juz ok

poszłam spac o 3 ale już wstałam :crazy:

Rowniez tak mialam ;// a test moczu to wigole moj pierwszy o 4:40 rano gdzie przespalam 3 godziny ,te niespanue to mi Sue trzymalo caly msc moze i dwa a pracowalam ;/, bylam bardzo zmeczona Ale potem JuZ szczesliwa,nadszedl 3 msc ciazy zaczelo Sue spanie po 13h na dobe!!:) czasem cala noc przespalam 10 h i popoludniami drzwmka 4 godzinna,niewiem czy z tym spaniem ja tylko tak czy inne tez..... teraz wszustko w normie tylko zgaga wielka codzien ,i ciezko mi ubrac sie ,refleks moj jest taki ze wole jechac 30 na godzine a niech inni pipcza " Babo jedz szybciej "[emoji13][emoji13][emoji13]

Koniczynka ,mawila powodzenia

U nas oboje braliśmy, chyba tydzień potem 3 dni przerwy i znowu tydzień,w trakcie seks tylko z gumka,potem po 3 tyg sprawdziłam wyniki jeszcze raz i było juz ok

Dzięki. Ja przez 10 dni po 2 tabletki. Tydzień czekania i powtórne badanie. Mam nadzieję że będzie ok bo przez to opóźnia mi się cała procedura in vitro

Rowniez tak mialam ;// a test moczu to wigole moj pierwszy o 4:40 rano gdzie przespalam 3 godziny ,te niespanue to mi Sue trzymalo caly msc moze i dwa a pracowalam ;/, bylam bardzo zmeczona Ale potem JuZ szczesliwa,nadszedl 3 msc ciazy zaczelo Sue spanie po 13h na dobe!!:) czasem cala noc przespalam 10 h i popoludniami drzwmka 4 godzinna,niewiem czy z tym spaniem ja tylko tak czy inne tez..... teraz wszustko w normie tylko zgaga wielka codzien ,i ciezko mi ubrac sie ,refleks moj jest taki ze wole jechac 30 na godzine a niech inni pipcza " Babo jedz szybciej "[emoji13][emoji13][emoji13]

Koniczynka ,mawila powodzenia

ja jeżdziłam na zloty peugeotów :p teraz też śmigam moją pusią ale jeżdze normalnie :p

reklama
Do góry