gosia321
Fanka BB :)
Brakiem badan potwierdzajacych jego skutecznosc w procedurze ivfSuper że jest plan
A co twój lekarz mówi jak tłumaczy ta swoją nieugiętość?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brakiem badan potwierdzajacych jego skutecznosc w procedurze ivfSuper że jest plan
A co twój lekarz mówi jak tłumaczy ta swoją nieugiętość?
Nie dało się go złapać bo za daleko stał ale nogę miałam przygotowana .Super
Czyli jak zwykle wiecej strachu niz to warte
Trzymalas za jajka ?
Kochana masz macice akurat na dwa zarodki jeden w jednej drugi w drugiej czesci nacicznego serca ❤
Kochana bezsennosc jest objawem ciazy takze beta musi byc w sobote wysokaa ja leżę i nie śpię.. i tak już siódmy dzień .. chodzę spac a 2 , 3 ,4 raz udało mi się o 5 rano
Czyli nie bylo tak zle skoro noga nie poszla w ruchNie dało się go złapać bo za daleko stał ale nogę miałam przygotowana .
Koniczyna powodzenia :*
Ja dzisiaj też nie spałam mam taki stres w pracy i wydaje mi się, że dlatego plus teraz pierwsze podejście więc razem to jest mieszanka wybuchowa. Boję się, aż siedzieć w tej o pracy mam dzisiaj tyle do zrobienia, wczoraj kilka spraw źle zrobiłam bo tylko myślę o tym invitro nie mogę się skupić na pracy. Kupiłam herbatę melise zaraz sobie zrobięa ja leżę i nie śpię.. i tak już siódmy dzień .. chodzę spac a 2 , 3 ,4 raz udało mi się o 5 rano
Może nie było miło ale całkiem znośnieCzyli nie bylo tak zle skoro noga nie poszla w ruch