reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W mojej klinice były w tej samej cenie, czasem IMSI jest odrobine droższe. Odrobinę. Chodzi o użycie bardzo powiększającego mikroskopu do selekcji plemników. Tzn. Bardziej powiększającego niż w moralnej procedurze. W obydwu jest iniekcja plemnika do jajeczka igłą, wiec nie musza sie za bardzo wysilać te plemniczki :)

No i poza tymi jest jeszcze podstawowa procedura, znaczy sex na szkiełku. Ale raczej wam tego nikt nie zaproponuje przy słabym nasieniu

Co do bakterii to wiadomo co to za draństwo? Na pewno będzie trochę badań do zrobienia a możliwe ze to przez bakterie i terapie antybiotykowe nasienie czasowo sie pogorszyło? Powinni spróbować to chyba najpierw poleczyć. A na ureaplasme i chlamydie robiliście badania?

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Tak od razu. Miałam ureaplasme. Wyleczylismy to dawno. M ma teraz e.coli. nie jakoś dużo ale całkiem nie możemy od miesięcy wyleczyć. Brał już dużo leków. W pewnym momencie stwierdziła lekarka że może sobie są po prostu a On się ok czuje. Leukocytów w nasieniu nie ma. IUI nam zrobili mimo bakterii

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak od razu. Miałam ureaplasme. Wyleczylismy to dawno. M ma teraz e.coli. nie jakoś dużo ale całkiem nie możemy od miesięcy wyleczyć. Brał już dużo leków. W pewnym momencie stwierdziła lekarka że może sobie są po prostu a On się ok czuje. Leukocytów w nasieniu nie ma. IUI nam zrobili mimo bakterii

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj ile leczylas ureaplasme?

15 + z bliźniakami to chyba taka optymistyczna wersja [emoji6] ja to sie zaczęłam obawiać tych moich kropkow, bo tez raczej do drobniutkich należę [emoji846]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Ksiazkowo to 1 kg na miesiac wiec 9 kg przy 1 szt + 3 kg to 12 :) do tego dupa urosnie od siedzenia i mamy 15 :biggrin2:
Takze 15 + chyba ze wolisz 25+ tez mozna :D
A potem 1000 + ;)

Ksiazkowo to 1 kg na miesiac wiec 9 kg przy 1 szt + 3 kg to 12 :) do tego dupa urosnie od siedzenia i mamy 15 :biggrin2:
Takze 15 + chyba ze wolisz 25+ tez mozna :D
A potem 1000 + ;)

Ja z ciekawości weszłam dziś na wagę na 15 tc dziś 66.70 startowałam od 62,80 średnio właśnie kilogram od wizyty do wizyty.
Dodam że że ważyłam się wieczorem po opacholeniu obiadu po 17 i o 19 na deser 3 gofry jeden z nutrlla,drugi z bitą śmietana a trzeci sam bo już nie dałam rady :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja ........
Myslalam ze doktorek za mało uciął z 1 razem i musial brać po raz drugi a wchodze wlasnie na moje wyniki .
I napisali 2 próbki
1 biopsjia
2 nk endometrium
:)
Wynik oczywiscie oczekujący sie wyswietla .
Ale zwyzywałam w myslach chłopa :D a chlop zrobil jak musiał

Do góry