reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No już postanowiłam, że zrobię betę jutro a nie w piątek. Będzie co ma być, a jak ma coś być to będzie haha. szanse jak rzut monetą... niestety sikacze nie wychodzą. Wiem, że to o niczym nie przesądza ale też i nie uskrzydla.
Ja miałam betę 6dpt 46 i duupa nie bylo kresek. 9dpt 209 jak na złość nie bylo II. Dopiero 340 wyszedł test ale juz bylam dla i wyrzuciłam a nie zostawiłam na pamiatke:-)

Wracamy z dwójka dzieciaczkow [emoji16]
Z 6 moich komórek zaplodnilo się aż 5. 2 najlepsze podali a 3 będę trzymać do 5 dnia i mrozic :-D jeszcze jestem w szoku.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, super wynik [emoji6]

No już postanowiłam, że zrobię betę jutro a nie w piątek. Będzie co ma być, a jak ma coś być to będzie haha. szanse jak rzut monetą... niestety sikacze nie wychodzą. Wiem, że to o niczym nie przesądza ale też i nie uskrzydla.

O kurczaki ,No to trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Ewunka jedz jedz swoje kasztanki bo potem nie będziesz mogla. Ciaza to nie czas szczęśliwego tycia:-) buehehe A ty chudzielcu chyba zawału dostaniesz jak staniesz na wagę w drugim trymestrze:p

Ewunka jedz jedz swoje kasztanki bo potem nie będziesz mogla. Ciaza to nie czas szczęśliwego tycia:-) buehehe A ty chudzielcu chyba zawału dostaniesz jak staniesz na wagę w drugim trymestrze:p
Staram się być chuda :)Lubie to :laugh2:

Ale jestem gotowa na 15 + i moje bliźniaki :D
marze o tych kilogramach :D

Staram się być chuda :)Lubie to :laugh2:

Ale jestem gotowa na 15 + i moje bliźniaki :D
marze o tych kilogramach :D

15 + z bliźniakami to chyba taka optymistyczna wersja [emoji6] ja to sie zaczęłam obawiać tych moich kropkow, bo tez raczej do drobniutkich należę [emoji846]

Wracamy z dwójka dzieciaczkow [emoji16]
Z 6 moich komórek zaplodnilo się aż 5. 2 najlepsze podali a 3 będę trzymać do 5 dnia i mrozic :-D jeszcze jestem w szoku.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Siper :) teraz trzymam kciuki za ciag dalszy :)
A jak sie czujesz po transferze ?

Ostatnia edycja:
reklama
15 + z bliźniakami to chyba taka optymistyczna wersja [emoji6] ja to sie zaczęłam obawiać tych moich kropkow, bo tez raczej do drobniutkich należę [emoji846]

15+ to ja mam juz tak od miesiąca także spoko i jestem malutka 150 cm w kapciach :) poszło mi tylko w brzuch i cycki a reszta taka sama

Do góry