reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak by ktoś sobie chciał poczytać o gonadotropinie kosmówkowej więcej
Ginekol Pol. 2012, 83, 766-771
"Ludzka gonadotropina kosmówkowa – znany hormon o nieznanych funkcjach"

Załączniki

• 46128-93002-1-PB.pdf
    509,7 KB · Wyświetleń: 503
reklama
Koniczyna ta dawka powinna w zupełności wystarczyć. Ja miałam podobna i sie udalo. Jezeli to blastka to 6dpt zrób hvg zamiast sie stresowac:-)lutinus to najlepszy dostępny lek obecnie. Mnóstwo kobiet przed tobą zachodzilo na lutinusie to i ty zaskoczysz. Moim zdaniem wszystko powinno być dobrze:-)zarodek zdrowy to czemu miałby nie zostac z mamusią. Pamiętaj dawka a receptor tobtez inna opcja. Nie które kobiety maja niski prg bo receptory sa bardzo wrażliwe. Stad wszystkie funkcje prg zachowane pomimo niskiego poziomu. A ty nawet nie wiesz jaki masz:p no ilutinus wchlania sir lepiej biz luteina.

No już postanowiłam, że zrobię betę jutro a nie w piątek. Będzie co ma być, a jak ma coś być to będzie haha. szanse jak rzut monetą... niestety sikacze nie wychodzą. Wiem, że to o niczym nie przesądza ale też i nie uskrzydla.

Ale tu dziś miło :D
Ja żyję i mam się dobrze.
Ból raczej śmieszny ..... jest to trochę niekontrolowane najgorzej jak wypełnia Ci macie potem kroi nożyczkami wyjmuje kawałek oddychasz z ulgą a on mówi aaa aa wezmę jeszcze trochę :o
Myślisz niech Cię uj ....
Cały dziwny bolek :) trwa minute góra 2 . Wstajesz i idziesz do domu :) Jak nowa.
Macica ok brak polipow i innego tałatajstwa.
Macica ma kształt serca ;) ale to ponoć nic porostu taki model :D
Wynik biopsji niebawem :)

Ale tu dziś miło :D
Ja żyję i mam się dobrze.
Ból raczej śmieszny ..... jest to trochę niekontrolowane najgorzej jak wypełnia Ci macie potem kroi nożyczkami wyjmuje kawałek oddychasz z ulgą a on mówi aaa aa wezmę jeszcze trochę :o
Myślisz niech Cię uj ....
Cały dziwny bolek :) trwa minute góra 2 . Wstajesz i idziesz do domu :) Jak nowa.
Macica ok brak polipow i innego tałatajstwa.
Macica ma kształt serca ;) ale to ponoć nic porostu taki model :D
Wynik biopsji niebawem :)
ja przepraszam, ja wiem że to nie śmeszne, że bolało i w ogóle. Ale jakoś tak jest, że jak czytam twoje opisy to zwykle dziwne dźwięki ze mnie uchodzą...
"aaa aa wezmę jeszcze trochę"? :D

Michałki masz?

Mój brzuch wygląda jak balon dzisiaj, a mam takie gazy, że chyba nie wytrzymam w pracy hehe. Jeszcze tylko jutro zastrzyki i koniec mam nadzieję. To normalne z tymi gazami przy stymulacji?

reklama
ja przepraszam, ja wiem że to nie śmeszne, że bolało i w ogóle. Ale jakoś tak jest, że jak czytam twoje opisy to zwykle dziwne dźwięki ze mnie uchodzą...
"aaa aa wezmę jeszcze trochę"? :D

Michałki masz?
Będą w sobotę bo do Polskiego sklepu mamy daleko ale będą :)
Nie bolało taki śmieszny ból chwilowy. Wziął z 2 miejsc .
Pokazuje mi na telewizorze widzi pani. ? To jest. .....
A Ty myślisz tnij i wyjmuj :) a nie dupe zawracaj -mowie widzę ale czy ja wiem co widzę i jak to ma wyglądać :errr:

Do góry