reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak by ktoś sobie chciał poczytać o gonadotropinie kosmówkowej więcej
Ginekol Pol. 2012, 83, 766-771
"Ludzka gonadotropina kosmówkowa – znany hormon o nieznanych funkcjach"

Załączniki

• 46128-93002-1-PB.pdf
    509,7 KB · Wyświetleń: 513
reklama
Koniczyna ta dawka powinna w zupełności wystarczyć. Ja miałam podobna i sie udalo. Jezeli to blastka to 6dpt zrób hvg zamiast sie stresowac:-)lutinus to najlepszy dostępny lek obecnie. Mnóstwo kobiet przed tobą zachodzilo na lutinusie to i ty zaskoczysz. Moim zdaniem wszystko powinno być dobrze:-)zarodek zdrowy to czemu miałby nie zostac z mamusią. Pamiętaj dawka a receptor tobtez inna opcja. Nie które kobiety maja niski prg bo receptory sa bardzo wrażliwe. Stad wszystkie funkcje prg zachowane pomimo niskiego poziomu. A ty nawet nie wiesz jaki masz:p no ilutinus wchlania sir lepiej biz luteina.

No już postanowiłam, że zrobię betę jutro a nie w piątek. Będzie co ma być, a jak ma coś być to będzie haha. szanse jak rzut monetą... niestety sikacze nie wychodzą. Wiem, że to o niczym nie przesądza ale też i nie uskrzydla.

Ale tu dziś miło :D
Ja żyję i mam się dobrze.
Ból raczej śmieszny ..... jest to trochę niekontrolowane najgorzej jak wypełnia Ci macie potem kroi nożyczkami wyjmuje kawałek oddychasz z ulgą a on mówi aaa aa wezmę jeszcze trochę :o
Myślisz niech Cię uj ....
Cały dziwny bolek :) trwa minute góra 2 . Wstajesz i idziesz do domu :) Jak nowa.
Macica ok brak polipow i innego tałatajstwa.
Macica ma kształt serca ;) ale to ponoć nic porostu taki model :D
Wynik biopsji niebawem :)

Ale tu dziś miło :D
Ja żyję i mam się dobrze.
Ból raczej śmieszny ..... jest to trochę niekontrolowane najgorzej jak wypełnia Ci macie potem kroi nożyczkami wyjmuje kawałek oddychasz z ulgą a on mówi aaa aa wezmę jeszcze trochę :o
Myślisz niech Cię uj ....
Cały dziwny bolek :) trwa minute góra 2 . Wstajesz i idziesz do domu :) Jak nowa.
Macica ok brak polipow i innego tałatajstwa.
Macica ma kształt serca ;) ale to ponoć nic porostu taki model :D
Wynik biopsji niebawem :)
ja przepraszam, ja wiem że to nie śmeszne, że bolało i w ogóle. Ale jakoś tak jest, że jak czytam twoje opisy to zwykle dziwne dźwięki ze mnie uchodzą...
"aaa aa wezmę jeszcze trochę"? :D

Michałki masz?

Mój brzuch wygląda jak balon dzisiaj, a mam takie gazy, że chyba nie wytrzymam w pracy hehe. Jeszcze tylko jutro zastrzyki i koniec mam nadzieję. To normalne z tymi gazami przy stymulacji?

reklama
ja przepraszam, ja wiem że to nie śmeszne, że bolało i w ogóle. Ale jakoś tak jest, że jak czytam twoje opisy to zwykle dziwne dźwięki ze mnie uchodzą...
"aaa aa wezmę jeszcze trochę"? :D

Michałki masz?
Będą w sobotę bo do Polskiego sklepu mamy daleko ale będą :)
Nie bolało taki śmieszny ból chwilowy. Wziął z 2 miejsc .
Pokazuje mi na telewizorze widzi pani. ? To jest. .....
A Ty myślisz tnij i wyjmuj :) a nie dupe zawracaj -mowie widzę ale czy ja wiem co widzę i jak to ma wyglądać :errr:

Do góry