reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - ja kupilam test "Clearblue CYFROWY" niby mozna go juz zrobic 4 dni przed @, a ja powinnam dostac 17 wiec moze wyjdzie a 15 i tak ide na betke do mojej ginekolog bo do 21 to nie wytrzymam!!! A jak TY bedziesz tak tak nie pozytywnie myslala to w tylek dostaniesz:)

Bunka - kurcze naprawde chyba kazda z nas potrafi postawic sie na twoim miejscu:(, ale glowa do gory i mysl pozytywnie bo to bardzo potrzebne do walki ktora jeszcze przed toba.

reklama
Palu - ja sie nie nastawiam za bardzo bo boje sie rozczarowania, ale ogulnie to mowie juz ze jestem w ciazy i koniec!!! Te sikanie to mnie wykancza - wychodze z lazienki i za 5 minut do niej wracam :D a krzyz to juz dzis tylko troszke boli :), tylko takie ciagniecie czy dziwne uczucie w dole brzucha, nawet tego bolem nie mozna nazwac... a tej brunatnej cieczy to naprawde troszeczke tylko bylo :)

nie moge sie doczekac kiedy juz zatestujecie i zrobicie bete:) jest Was chyba 4 i przylaczycie sie do mnie na forum pazdziernikowe:))
ala ja nie mialam plamienia, a krzyz mnie dopiero po drugiej becie zaczal bolec ale to tylko czasem. Ja moze tak czesto nie sikam bo duzo nie pije. Bedzie dobrze:) chyba kazda, ktora miala plamienie takie tycie to zaciazyla:) plus krzyz

a dla reszty dziewczyn brak objawow to tez objaw:)
i pelno fluidkow dla Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a poza tym ja mam caly czas takiego samego stresa jak przed testowaniem bo teraz to mam ochote chodzic codziennie na bete:) i codziennie robic usg i patrzec jak sie ma moja fasolina tak sie o nią o nie boje

ala ja nie jestem negatywnie nastawiona, tylko właśnie boję sie potem rozczarowania i nie chcę się za bardzo na stawiać że na bank się udało. Chociaż też mówię ze jestem w ciazy i mój M zwraca się nie do mnie tylko do nas i ciagle głaszcze mnie po brzuszku:-D
Ja mam zakupiony też ten bardzo czuły co wykrywa niby 6 dni przed @. Ehhh co to będzie za dzień!!! Tak bym chciała żeby dla nas wszystkich był szczęsliwy.....

palu - a ja wlewam w siebie 2 litry wody, albo dla odmiany litr i litr cherbatki owocowej, albo mietowo/koperkowo/rumiankowej :), tak mi kazal znajomy lekarz, ale i tak mam taka sucho w ustach ze nie musze sie zmuszac:)

Roxi - no mam taka nadzieje ze sie nie zamrtwiasz!! A jak ten test sie nazywa to kupie jeszcze jeden :D, bo ogulnie to my jestesmy w ciazy!!!! I BEDZIEMY JESZCZE DOBRYCH 38 TYGODNI!!! TAK MA BYC I KONIEC!!!:-)

ala popieram jesteśmy w ciazy i tyle!!!!!:-) Ja kupiłam test który się nazywa First Response nie Wiem czy u Was taki jest, ja mieszkam w UK i kupiłam go na ebayu.
Kurka tylko tak sobie myśle że jak którejś się nie uda to będzie jej przykro, we trzy testujemy tego samego dnia i chyba mała szansa ze wszystkie bedziemy miały test pozytywny:sorry2: No ale kto wie moze jednak, trzeba wierzyc!!!:tak:

hej dziewczyny, ze tak dorzuce o testach to ja wolalam te z kreskami bo mozna sobie obserwowac jak kreska jest coraz mocniejsza i czasami jest jej cien ale jest, generalnie do elektroniki sie zrazilam jak wyszedl mi raz po IUI napis-jestes w ciazy a nie bylam-inna sprawa ze bylam glupia bo to byly nadal pozostalosci po zastrzyku ale uraz zostal ;P
trzymam kciuki za wszystkie nieustajaco!!!

reklama
hope ja też nie jestem przekonana do tych elektronicznych, bo tak jak mówisz na tych normalnych widać tą drugą kreseczkę nawet jak jest bardzo bladziutka:tak: No ale to tylko moje zdanie, kazdy wybiera to co lubi:tak:
Dzięki za kciuki:-)

Do góry