reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Palu - ja sie nie nastawiam za bardzo bo boje sie rozczarowania, ale ogulnie to mowie juz ze jestem w ciazy i koniec!!! Te sikanie to mnie wykancza - wychodze z lazienki i za 5 minut do niej wracam :D a krzyz to juz dzis tylko troszke boli :), tylko takie ciagniecie czy dziwne uczucie w dole brzucha, nawet tego bolem nie mozna nazwac... a tej brunatnej cieczy to naprawde troszeczke tylko bylo :)
wiesz co masz takie obajwy jak na samym poczatku po transferze.

reklama
joweg no dobra przegiełam:-p niech bedzie ze na te 9 miesięcy:-D
sylha nooo jak się uda, to dopiero będzie święto!!!!! podejrzewam ze cała rodzina się upije:-D

u mnie ok tylko czasami jakies pobolewanie w brzuchu troche jak na okres, ale nastawieniee staram sie miec pozytywne. pozdrawiam

Dziewczyny- musicie myśleć pozytywnie, mi ostatnio kuzynka M oowiedziła: no oby teraz się udało, co ja na to jej odpowiedziałam, że nic innego do wiadomości nie przyjmuję!!!!!!!
Co do suwaczka- to nie trzeba go odświeżać- sprawdź może czy datę dobrze wpisałaś?!?

reklama
dziewczynki trzymam kciuki za testujace :))))

ja jak narazie biore progynowe @ dostalam jak w zegarku wiec mam nadzieje ze endo bedzie ok j pod koniec lutego mam transfer... 17 jade na wizyte i wszystko bede wiedziec na stowe wkoncu szybciej mi zaczal mijac ten czas :))) pozdrawiam goraco

Do góry