reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ala nie przejmój sie jak juz wspomniałam to tylko taki przesąd, nie jest powiedziane że jak ktoś nieprzyklei plasterka to się nie uda:-D Myślisz ze każda kobieta której sie udało in vitro przyklejała plasterek na brzuch? nie sądze:-D Któraś z dziewczyn tu napisała o tym plasterku i tak raczej przekazujemy sobie ten przesąd i przyklejamy plasterki, ale napewno nie każda to robi. Głowa do góry nie sądzę żeby plasterek zadecydował o tym czy dzidzia będzię czy nie:tak:
skami nie jesteś sama ja tez czuje sie jak na @ od dwóch dni mam takie skurcze jak przy @:sorry2: Zobaczymy co to z tego wyjdzie...

Magdusia pocieszyłaś mnie trochę, Ty miałaś we wczesnej ciazy takie skurcze?? one bolą tak samo jak przy @? nie jestem przekonana czy to dobry znak:sorry2: Ale dajesz nadzieję:tak: a miałaś jeszcze jakies inne objawy???

Ostatnia edycja:
ala ekspertem nie jestem, ale to moze być tzw krwawienie inplantacyjne co oznacza że dzidziuś się zagnieździł:tak: myślę że to dobry znak, nawet baaardzo;-)

skami, Roxii - mnie juz od poniedzialku pobolewa, ale nie mocno wiec nie biore sobie tego do glowy. A nie myslicie ze boli bo jednak wszystko jest w jakis sposob naruszone, ja mysle ze od tego tez moze pobolewac, mnie jeszczue plecy bola, dzis troszke mniej:)

Magdusia dzieki za nadzieje i dobre fluidy :-)
Ala mysle ze to własnie zagniezdzanie sie dzidzi :-) miałam tak za 1 razem jak sie udało

Ostatnia edycja:
reklama
ala nie przejmój sie jak juz wspomniałam to tylko taki przesąd, nie jest powiedziane że jak ktoś nieprzyklei plasterka to się nie uda:-D Myślisz ze każda kobieta której sie udało in vitro przyklejała plasterek na brzuch? nie sądze:-D Któraś z dziewczyn tu napisała o tym plasterku i tak raczej przekazujemy sobie ten przesąd i przyklejamy plasterki, ale napewno nie każda to robi. Głowa do góry nie sądzę żeby plasterek zadecydował o tym czy dzidzia będzię czy nie
Hejka dziewczyny :) ja przykleiłam od razu plasterek po transferze i wiecie co... parę dni po transferze poczułam takie straszne dziwne uczucie że muszę go odkleić, bo mnie denerwuje, ale nie zrywałam bo wierzyłam. Teraz tak sobie myślę, że organizm mi podpowiadał, że się nie udało. Zresztą czego ja nie robiłam :) wypróbowałam wszystkiego o czym przeczytałam a i tak się nie udało. Tak więc nie ma co się martwić, że się nie przykleiło plasterka bo on niestety nie gwarantuje sukcesu.

Do góry