reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ala 3 dzień od transferu, ale od zapłodnienia juz 5 doba i zagnieżdzenie jest juz możliwe:tak: ale oczywiscie nie gwarantuje ze to to;-)
jeśli chodzi o te bóle to zaraz po transferze ich nie miałam, bolał mnie brzuch ale inaczej, a te skurcze takie jak na @ mam od wtorku. Nie wiem czy to dobrze czy źle okaże się za 5 dni;-)

reklama
Roxi te bóle miałam typowe jak na @ tylko,że nawet momentami mocniejsze jak nigdy dotąd.Do tego w 7 dniu po transferze dostalam wieczorkiem plamienia brunatnego, ale było tego niewiele jednak już się wystraszyłam, że przyjdzie @ bo czesto tak miałam przed, ale na drugi dzień już ustało(miałam podanego 3 dniowego bąbelka)czyli jak się okazało było to plamienie implantacyjne.Nie doczekałam bety do 14 dnia po transferku tylko zrobiłam w 10 dniu po i było 109:-)
Bardzo Wam kibicuję i życzę zeby każdej z Was się udało.

Dzięki Magdusia za odpowiedź:-) plamienie implantacyjne to chyba najpewniejszy objaw ciaży:tak: niestety nie każda je ma, czytałam ze tylko kilka procent kobiet. Ty w tych kilku procentach się znalazłaś no i być moze ala;-)
Dzięki za kciuki przydadzą się napewno:-D
A ja zycze zdrówka Tobie i dzidziusiowi, nich zdrowo rośnie!!!!:-)

A co tu ogólnie taka cisza????:szok: gdzie sie wszystkie podziałyscie??? Dziewczyny co u was słychac????

Roxii - czy ja wiem ... tego czegos brunatnego to tak troszenke tylko bylo, na papierku zauwazylam. Cholerne czekanie... a ogulnie to testuje z Wami 14 a co:) niech sie dzieje co chce

ala 3 dzień od transferu, ale od zapłodnienia juz 5 doba i zagnieżdzenie jest juz możliwe:tak: ale oczywiscie nie gwarantuje ze to to;-)
jeśli chodzi o te bóle to zaraz po transferze ich nie miałam, bolał mnie brzuch ale inaczej, a te skurcze takie jak na @ mam od wtorku. Nie wiem czy to dobrze czy źle okaże się za 5 dni;-)
ja pierwsza ciaza na poczatku czulam takie ciagniecie do dolu w podbrzuszu i ciezar jakbym ceglowke miala.

Kochane trzymam za Was wszystkie kciuki,bo dzień testowania kilku z Was zbliża się wielkimi krokami:tak::tak::tak:
Ja próbuję jakoś dojść do siebie.Wymyślam zajęcia,żeby mieć mniej czasu na myslenie.Jakoś trzeba to prztrwać:-(

ala to super że dołączasz do nas na walentynkowe testowanie:tak: Zrobic test mozesz, ale obiecaj ze jak wyjdzie negatywny to się nie załamiesz co??? Bo chyba zdajesz sobie sprawę że to moze być za wczesnie;-)
Bunka bidulko, wiem że musi Ci być teraz cieżko, tez coraz częściej myślę co bedzie jak wynik bedzie negatywny i przeraza mnie to:sorry2: Ale co zrobić trzeba jakoś przetrwać i walczyć dalej. Zyczę Ci duuuzo siły i wytrwałości!!!:tak:

reklama
sakmi1 ja estrofem nadal biore. Mam go brac jeszcze 2tyg do kolejnej wizyty, a encortonu nie kazal mi brac od transferu
ala_36 ja tylko troszke wiecej siusiam. Ale to plamienie Twoje i bol w krzyzu jestem na 100% pewna, ze juz fasolina jest z Toba:)))

a plasterek dopiero sam mi sie odczepij dzien przed beta:)

ide w pn na kolejna bete zobaczyc czy ładnie rosnie, a tak to chce mi sie caly czas spac. Cala noc spie i prawie caly dzien nie da sie funkcjonowac.

Do góry