Pixie_Dixie
Fanka BB :)
A jęzor masz swój czy Obcego?
Btw mnie mój szczypie po ananasie zjedzonym godzinę temu
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
A ja na urlopie najadłam sie ananaskow, po pare plasterków do każdego posiłku bo takie dobre były [emoji12] nic nie szczypało,tylko słodziutkie były( ale bez środka).. mniam
U mnie było podobnie , naturalnie endo w połowie cyklu bardzo ładne, a przy estrofemie masakra...szczerze, to myslę ze to mogła być przyczyna niepowodzenia crio- zbyt pochopna decyzja o transferze przy zbyt cienkim endo. Bo miało miedzy 7-8mm i właściwie przez 3 wizyty nic nie urosło.
To muszę przypilnować doktorka z endo !!!
Wiecie, czytam forum na aplikacji bb, zjechałam na dół a tam reklama. Promo ananasów w lidlu [emoji28]
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Kochana bo te programy reklamowe są ustawione do naszych preferencji...[emoji58] musiałaś szukać wiadomości o ananasie ostatnio i Ci wyskoczyło, ja jak czegoś szukam to w incognito bo pózniej komuś na moim kompie to wyskakuje [emoji15][emoji12]
Balątko, ropuszka
Proszę dopisz mnie kreatola na jutro na wizytę przed krio
Ja mam jakoś wcześnie tą wizytę bo 7 dc. Jak czytam historie że po estrofemie endo niektórym nie rośnie to się podlamalam. Którego dnia cyklu robi się transfer przy tym estrofemie man 2 zarodki trzydniowe 8 A.
Widzę ,ze bardzo podobie idziemy, ja tez mam wcześnie wizytę bo 9dc ale dlatego ,ze dr nie bedzie koło 13 dc, i trochę mi sie nie chce jechac na jeszcze jedna przed crio ale chyba będę musiała to endo sprawdzić bo jutro to ono malutkie pewnie jeszcze bedzie [emoji58] tez mam estrofem i 2 trzydniowe kropki [emoji6]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio