rybka14
Fanka BB :)
Pokój śliczny a M się nie przejmuj oni już tak mają nie umieją sobie poradzić to odwracają kota ogonem i wyzywaja się na nas mój taki tez jest niestety nawet teraz czasami mu się zdarza choć w ciaxy jestem I nawet mu ostatnio powiedziałam ze jest dupkiem bo zamiast się cieszyć i mi pomagać to siedzi i się użala nad sobą bo sam nie wie czego chce a myśli ze ja to jestem niezniszczalna i do tego mam serce z kamienia i nic nie czuje trzy dni się do niego nie odzywałam nawet słowem nie gotowała nie robiłam nic to dopiero do niego dotarło a czy na długo nie wiem tacy to oni są chcą ale sami nie wiedzą czego także nie martw się nie denerwuj bo tylko sobie szkodzi sz i kropkowi a on za chwile wróci przejdzie mu niestety my musimy być te silniejsze oni czasami nie umieją sobie poradzić z własnymi emocjami i zamiast powiedzieć ze tez ich boli porażka ze wierzą ze się boją itd to wola się poklucic o co kolwiek i wyjśćO matko nie uwierzysz ale mam to samo właśnie leżę i ryczę bo się pokłóciłam ze swoim o to wszystko! On w ogóle nie stara się Mnie zrozumieć a już nie mówię ze wspierać ... od początku do końca muszę liczyć na siebie a on mi jeszcze dokłada! Masakra ile my musimy przejść.Budujemy dom i podjęłam decyzje ze mimo ze nie mam dziecka to pokój zrobie tak jakby dziecko miało się pojawić to dziś mi dołożył ze po co ta kasa wydana jak Będzie trzeba znowu na in vitro dać . Strasznie ciężkie to wszystko dla mnie bo wyjechałam dla niego na drugi koniec Polski i jestem tu sama jak palec a on jeszcze chwilami jest takim dupkiem. Sorki ale musiałam się wygadać . Pochwale się chociaż troszkę pokojem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom