mialam tak samo...wchlonal sie...Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na kontroli przed krio i okazało się że mam 3cm torbiel na jajniku, lekarz kazał przyjść na wizyte przed kolejna miesiączka, powiedział że torbiel się sama wchłonie. Miała któraś z Was tak że torbiel się sama wchlonela?
reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
mialam tak samo...wchlonal sie...
I w kolejnym cyklu już było krio? dziękuję za odpowiedź
Nataliaa93
takdr powiedziala ze czesto tak jest...ze to pecherzyk ktory nie pekl...w nastepnym bylo wszystko ok...powodzonka
Bardzo dziękuję także czekam na kolejną @ Tobie również powodzenia
Natalia93 co do torbieli to jestem po kilku... wiec mogę ci coś podpowiedzieć. Co prawda nie wiem w wyniku czego u ciebie się pojawiła ale. Zazwyczaj są to torbiele które właśnie wchłaniają się w trakcie jednego cyklu. Ja po stymulacjach do iui przez kolejne 5 cykli od ostatniej iui miałam permanentnie torbiele. To znaczy rosły mi normalnie pęcherzyki do owulacji ale nie pękały.... moja gin kiedyś mi mówiła że pojawiają się takie torbiele normalnie przynajmniej raz w roku tylko kobiety o tym nie wiedzą bo normalnie nikt nie lata co cykl na monitoring.... także nie martw się to nic strasznego.
BeataWarszawa
Hej,ja też miałam torbiel po stymulacji ale też ładnie się wchlonelamialam tak samo...wchlonal sie...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Hej,ja na pierwszym badaniu progesteronu po udanym transferze,miałam wynik ok 150.Dziewczyny jakie mialyscie poziomy progesteronu po transferze? U mnie w 6dpt tylko 9ng/ml. Jutro konsultacja z gin.
Nie bierzesz luteiny lub lutinus?
reklama
BeataWarszawa
Mnie prowadziła dr ObuchowskaMoim lekarzem w Novum była dr.Zygler cudowna kobieta dzięki niej jestem w ciąży.Polecam[emoji5]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze podejście u niej i udane
Chociaż dość specyficzna i nie każdemu pasuje
O Zygler słyszałam bardzo dobre opinie,jeszcze na pewno Zamora.
Podziel się: