Poprzednio to był projekt partii Razem. I pół roku w szufladzie się poniewierał zanim odpowiedź odmowna w przedbiegach (marszałka miasta, znaczy PO). Tym razem widzę, że projekt jest niby PO... więc teoretycznie ma wiekszą szansę. No ńc, trzymam kciuki aby tym co w danym momencie bedą mieli w ratuszu władzę się opłacało poprzeć ten projekt.
PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio
Zarodek 3dniowy, niepłodność idiopatyczna. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle, że nie znaleźli przyczyny. Łatwiej pogodzić się z niepowodzeniami jak wiesz gdzie tkwi przyczyną.Niniuś, ciężko coś wyrokować, bo ile dziewczyn, tyle objawów, niezależnie od tego czy wynik jest negatywny czy pozytywny.
Ja w cyklu w którym na chwilę zaskoczyło nie miałam zadnych objawów.
Teraz jestem mocno nakrecona i dzis obudził mnie mocny ból pleców + wczoraj bolały mocno jajniki. Ale zdaję sobie sprawę że 1dpt to objawy ciąży urojonej
A ilu dniowy miałaś zarodek? Jeden czy dwa? Jakieś poważne problemy ze się zdecydowaliście czy niepłodność z nieznanych przyczyn?
Jeśli chodzi o koszty to my płacilismy za punkcje znieczulenie i embriologie 6200 zł a za transfer i embrioglue 1400zl w invimedzie we Wrocławiu.