reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co? Piję sobie poranna kawę i patrzę jak mój mąż prasuje sobie koszulę do pracy. Rany, ale ja go kocham. Wiadomo, jak by się udało i miała bym z nim dziecko byłabym przeszczęśliwa. Ale bez dziecka też jestem szczęśliwa będąc z nim, w naszym domu, z kawą, która co rano mi robi na pobudkę. Wyobrażam sobie życie tylko we dwoje. Zrobimy co się da a jak się nie uda to trudno. Ale nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mam nadzieję, ze jesli się nie uda to nie odbije się to naszej relacji i on da sobie radę (u nas też kwestia plemników).

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)
Bardzo fajnie się to czyta, miałam wrażenie, że czytam książkę romantyczna! a bardzo dużo czytam więc stwierdzam dobrze Ci to wychodzi

reklama
Moje kochane, ja po wizycie.
Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.
No i już wiemy: będziemy mieć synka! [emoji813][emoji813][emoji813]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Wygląda na to, że dzidzia zdrowiutka, wyniki papp-a skorygowane (1:669 zd), wszystko w najlepszym porządku, lekarka zadowolona, tylko zdjęcia nie mogła zrobić. Wizyta w ogóle super przebiegała.

Pięknie! Gratuluję [emoji701] :) uwielbiam tu takie informacje!

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Gratulacje

Super!!! Gratulacje :):)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratulacje

reklama
Nie poszłam dziś do pracy powiem wam ze czuje się tragicznie. Całą noc mnie brzuch bolał teraz tez nospa działa chwilowo i ból wraca do tego tak dziwnie mnie boli głowa coś jak migrena ale nie tak mocno... obstawiam ze to na okres chyba ze faktycznie tak przechodzę implantację choć trudno mi w to uwierzyć :/ jedyne co się nie zmienia to mój pies na moim brzuchu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry