reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja juz po wizycie udało się wcześniej i chłopaki super mają prawie po 1 kg 5 % różnicy między nimi wiec zajefajnie i moja szyjka tez super mama grzeczna dzieci też grzeczne wiec 24.01 wizyta a potem 06.02 3prenatalne i jeszcze jedna wizyta a potem już 36 tydz i szpital i dzieciaczki na świecie

Super wiadomości!
Mam pytanie takie ogólne do tych dziewczyn którym się udało, czy po transferze z którego okazało się ze się udal to mialyscie plamienia które świadczyły o implantacji ?

reklama
Tak to mój rocznik mąż jest starszy. Wrócił do domu zaczął nareszcie rozmawiać! Już wszystko wiem, bał się, że nie będzie z czego pobrać i będę załamana, a on nie będzie mógł.na to patrzeć. Powiedziałam mu kochanie jesteśmy razem na dobre i złe to nie będzie twoja winna. Jeśli nie będziemy mogli posiadać dziecka jakoś damy radę razem, zaczęłam się śmiać i mówię pojedziemy do schroniska jest dużo piesków jjz jednego mamy to powiększamy rodzinę będzie podróżować po świecie bo bardzo lubimy. Mówię damy radę ale musimy mówić sobie o wszystkim i słuchać się :-) cieszę się, że nam się udało normalnie porozmawiać. Jestem dumna z męża

To powiedz mu, że znam dziewczynę, której maż prawie wcale nie miał nadających się plemników. Znaczy sztuk kilka znaleźli w całym ejakulacie nadających się i musiał po południu dojechać żeby "oddać więcej" bo na jej wszystkie jajeczka nie starczyło. Parametry miał tak słabe, ze nawet nie wiedzą jakie bo były za słabe, żeby kwalifikować. I co, dwóch synków mają. Wyszukali te przyzwoite sztuki i wstrzyknęli do jajek, sa sprzęty do tego przeznaczone (wyszukiwania)
A jakie parametry nasienia ma twój mąż?

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)

Mam tak samo jak Ty :) dalej nie wierzę. Mnie PAPA czeka w połowie stycznia :) gratuluję super wyników i trzymam kciuki za maleństwo :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji8]
Ja już się tak przyzwyczaiłam do porażek w staraniu o dzidzie, że zapomniałam po co to wszystko, te wizyty, badania itp :)
A mój mąż już by zakupy robił :) chodzi za mną i pyta kiedy hehe jak powiedziałam, że wózek w maju to mu przykro było [emoji33]

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Super wiadomości!
Mam pytanie takie ogólne do tych dziewczyn którym się udało, czy po transferze z którego okazało się ze się udal to mialyscie plamienia które świadczyły o implantacji ?
Ja nie miałam krwawienia, ale brzuch bolał mnie jak na okres...już myślałam, że po zawodach..[emoji6]

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Ja nie miałam krwawienia, ale brzuch bolał mnie jak na okres...już myślałam, że po zawodach..[emoji6]

Ahhh czyli i bez plamienia może się udać. ...
OK wiec czekamy do niedzieli do 12dpt....
Dobrze ze do piątku mam remanent w pracy i nie myślę o tym cały dzień!

To powiedz mu, że znam dziewczynę, której maż prawie wcale nie miał nadających się plemników. Znaczy sztuk kilka znaleźli w całym ejakulacie nadających się i musiał po południu dojechać żeby "oddać więcej" bo na jej wszystkie jajeczka nie starczyło. Parametry miał tak słabe, ze nawet nie wiedzą jakie bo były za słabe, żeby kwalifikować. I co, dwóch synków mają. Wyszukali te przyzwoite sztuki i wstrzyknęli do jajek, sa sprzęty do tego przeznaczone (wyszukiwania)
A jakie parametry nasienia ma twój mąż?

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)
Jutro zrobię napisze bo nie pamiętam już muszę zobaczyć na wyniki

Ahhh czyli i bez plamienia może się udać. ...
OK wiec czekamy do niedzieli do 12dpt....
Dobrze ze do piątku mam remanent w pracy i nie myślę o tym cały dzień!
Może i w to musisz wierzyć!
Trzymam kciuki [emoji110]

Cześć Dziewczyny :)
Od paru dni szukam informacji o
In vitro, zastanawiam się nad wyborem kliniki w Gdyni. Ile to kosztuje, I jak długo to trwa.
Już 3 lata staramy się z mężem o maleństwo. Mam PCO, niedoczynność tarczycy. Byłam stymulowana ale zero reakcji. Lekarz powiedział że zostaje tylko in vitro. Także bardzo was proszę o pomoc.

Hej ja jestem z Gamety w Gdyni i z całego serca polecam. Nie powiem Ci jak to wyglada czasowo i ile kasy, bo ja miałam to szczęście, ze udało mi się załapać na refundowane. Ps. mam ten sam zestaw i dodatkowo mój mąż ma kiepskie nasienie. Udało nam się przy 3 stymulacji, a 4 transferze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia90: ja też przeglądałam oferty z Trójmiasta. Gameta jest dobra, ale dużo droższa niż np Invicta z Gdańska. A w Inviccie mają duże doświadczenie, czasami miałam uczucie, że jestem na taśmie produkcyjnej, ale wszystko poszło dobrze. Zobaczymy jak będzie dalej. Gameta ma pozytywne opinie i tam podchodzą do pacjenta indywidualnie... na stronach obie kliniki mają cenniki.

Do góry