reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Ewunka byle di przodu !!!! Ciesze sie
Klarsa super!! Mi pomogl czosnek surowy i 500 mg paracetamol dwa razy dziennie przez dwa dni (tylko paracetamol), i miod
Bonia kazda kobieta przechodzi inaczej implantacje,niektore nawet nic nie czuja cale dwa tyg Po transferze a niektore plamia tak bardzo jakby okres(znajoma Z kliniki), a to ciaza ,NIe mysl postaraj sie ,dobrze ze pracujesz Ale pamietaj nie nosic ciezkich rzeczy lepiej i pracowac tez tak abys nie padala fizycznie na "leb " Po pracy ;)
Ambicja wyniki beda ok serduszko jest ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się zagubił post Ambicji. Nie mogę cholera znaleźć. Czyli serducho wczoraj biło ładnie? O jakich wynikach piszesz?

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)

reklama
Cisza w kalendarzu.
Życzymy cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
07.01 - jo_asia79 - punkcja
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09.01 - kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
09.01 - liczka - wizyta przed crio
09.01 - bonia86 - betowanie 1
09.01 - jogo - usg pęcherzykowe
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
10.01 - jo_asia79 - transfer
11.01 - Maddi@ - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
12.01 - kropelka30 - USG
20.01 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1

06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopisz mnie proszę na 24.01 wizyta u gin i 06.02 3 badanie prenatalne

Ku pokrzepieniu serc odnośnie małej ilości plemników
Moi znajomi długo starali się o dziecko jezdzili po klinikach ok 5 lat facet miał tak mało plemników i tak złej jakości ze od prof. usłyszał że jest bezpłodny no i zaczeły się kłutnie rozstali się a on z tymi marnymi plemnikami zaliczył wpadke 1 miesiąc po rozstaniu i jak to wytłumaczyc ? co lepsze ta dziewczyna również zaszła w ciąże bez problemu naturalnie po ok 6 miesiącach z nowym partnerem
Można podejrzewać że troche luzu i niemyślenia o tym bardzo pomogło

A mi się zagubił post Ambicji. Nie mogę cholera znaleźć. Czyli serducho wczoraj biło ładnie? O jakich wynikach piszesz?

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)

Tak widziala serduszko,pisze o jej wynikach w polowie stycznia ze bedzie ok ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Syrop z cebuli cherbata z imbirem i miodem
Czosnek z mlekiem i miodem albo jak lubisz to na kanapke
Wiedziałam że czegoś zapomniałam, pojechaliśmy wczoraj po czosnek, wyszliśmy z całym wózkiem jedzenia...ale czosnku brak [emoji15]

Dzięki Gosia za pomysł z syropem z cebuli, dziś zrobię :)

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

To cale szczescie ze tylko brzydal z niego :p
A jak w takim razie z twoja stymulacja musisz czekac jeszcze te 6 tygodni czy mozesz zaczac juz teraz ??
Teraz mam histeroskopie 25.01 tylko hmmm mm na żywca :errr::errr: znaczy mam wziąść relanium i ibuprofen godzinę przed. Miał ktoś bez znieczulenia histero :szok:
Rok temu miałam histero podczas laparoskopi czyli smacznie spałam. Lekarz mówi ze dobrze przeprowadzona nie boli. ...jest nieprzyjemna ale do zniesienia :o
Mowie ale ja do gastroskopi biore sedscjie po co się męczyć jak można spać ;)
Mówi ze jeżeli zabieg będzie bolesny to przerwiemy i zleci w znieczuleniu ogólnym.
Ze tez mi się zachciało histero powtarzać po roku. ......:errr::errr:
No nic postaram się być dzielna.
A stymulację zaczynam najprawdopodobniej zaraz po histero ( czekam jeszcze na odpowiedz z kliniki )

Dzień dobry ja już mam wyniki.
Na usg i usg dopler guz wygląda brzydko jednak markery nowotworowe i TK z contrastem nie potwierdzają jego brzydkosci. Na chwilę obecną dają 95% ze to nie rak jajnika .
Zalecana obserwacja i za 6 tyg powtórka dopler i markery by sprawdzić czy guz stabilny

Ewunka, trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Wiadomości dobre, 6 tyg szybko zleci [emoji6]

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Ku pokrzepieniu serc odnośnie małej ilości plemników
Moi znajomi długo starali się o dziecko jezdzili po klinikach ok 5 lat facet miał tak mało plemników i tak złej jakości ze od prof. usłyszał że jest bezpłodny no i zaczeły się kłutnie rozstali się a on z tymi marnymi plemnikami zaliczył wpadke 1 miesiąc po rozstaniu i jak to wytłumaczyc ? co lepsze ta dziewczyna również zaszła w ciąże bez problemu naturalnie po ok 6 miesiącach z nowym partnerem
Można podejrzewać że troche luzu i niemyślenia o tym bardzo pomogło
Czasem porostu jajko i plemnik do siebie "nie pasują "
Czasem piękne blaski i piękne endometrium tez zawodzi.
Wszyscy zdrowi i tez dzieci nie ma .....
Wszyscy zdrowi dziecko chore. .....
Kombinacji jest mnóstwo i ciekawe czyja wtedy wina. ....

Cisza w kalendarzu.
Życzymy cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
07.01 - jo_asia79 - punkcja
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09.01 - kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
09.01 - liczka - wizyta przed crio
09.01 - bonia86 - betowanie 1
09.01 - jogo - usg pęcherzykowe
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
10.01 - jo_asia79 - transfer
11.01 - Maddi@ - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
12.01 - kropelka30 - USG
20.01 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1

06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wpisz mnie proszę na 12.07.2017- termin porodu [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Teraz mam histeroskopie 25.01 tylko hmmm mm na żywca :errr::errr: znaczy mam wziąść relanium i ibuprofen godzinę przed. Miał ktoś bez znieczulenia histero :szok:
Rok temu miałam histero podczas laparoskopi czyli smacznie spałam. Lekarz mówi ze dobrze przeprowadzona nie boli. ...jest nieprzyjemna ale do zniesienia :o
Mowie ale ja do gastroskopi biore sedscjie po co się męczyć jak można spać ;)
Mówi ze jeżeli zabieg będzie bolesny to przerwiemy i zleci w znieczuleniu ogólnym.
Ze tez mi się zachciało histero powtarzać po roku. ......:errr::errr:
No nic postaram się być dzielna.
A stymulację zaczynam najprawdopodobniej zaraz po histero ( czekam jeszcze na odpowiedz z kliniki )

Ewunia szok
Ale są tacy ginekolodzy po prostu. "Bo ból do wytrzymania". Np. w jednym z Wrocławskich szpitali regularnie łyżeczkują na żywca roniące kobiety. I nie, że na czczo nie są tylko "ból do wytrzymania" w opinii jakiegoś skoorwiela. Na forach dziewczyny po poronieniach boja się w ciążę zachodzić w tamtej okolicy przez to...