reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po porodzie z naszą dwójka to nie wiem czy będę miała czas i przede wszystkim siłę żeby myśleć o sexie :);) wiem ze napewno tabletek brać nie będę bo brałam 10 lat i byłam tak rozregulowana ze 2 lata zajelo unormowanie i kolejne 4 żebym była w ciąży :( co będzie to będzie

seniorkę :D aż się poczułam staro ;)
Peugeotka36, Widzę, że też jesteś w zaawansowanym stadium, bardzo fajnie, mam nadzieje, że żadne objawy Ci nie dokuczają i pewnie już się nie możesz doczekać spotkania z maleństwem :) odczuwasz już ruchy? Bo pamiętam przy Marysi, że już od 20. tygodnia zaczęłam odczuwać jej wygibasy (które przeszły z brzucha na powierzchnię ziemi, bo uwielbia tańczyć, machać wszystkim czym może)

rybka, chociaż my tu o in vitro, to moja pani dr, która prowadziła mnie całą ciążę zalecała założyć spiralę - ale przy CC mogłam dopiero po 6 miesiącach (tzn, normalnie lekarze założyliby po połogu, ale moja dla bezpieczeństwa wolała poczekać), tyle że okres może całkowicie zniknąć przy takiej antykoncepcji, ale na pewno jest mniej negatywnych skutków no i "spokój" na 3 lata, chociaż śmiesznie to brzmi w tym wątku ;)

OlaSzy witaj. Ja tu zagladam. Bardziej podczytuje niz sie udzielam. Mnie troszke "zeszlo" czasu zanim sie udalo. Wlasciwie juz konczylismy leczenie a rozpoczynalismy temat adopcji. No ale koniec koncow sie udalo. I mam swoja pospieszna dwojeczke urodzona w 33t6d ciazy. Jutro koncza 3 mce a w klinice jeszcze czeka na nich brat lub siotra i wtedy zamykam juz kram :)
Tobie zycze owocnego transferu ;)

reklama
Rybka mnie zawsze zastanawialo dlaczego nie jestem skoro ok z nami I nigdy nie bralam tabletek.....
Mam nadzieje ze szybko nam sie uda

Olaszy seniorka w sensie wszystko wiesz na temat ...., ;)))czuje corke od 20 tyg Ale tak naprawde kopniaczki to od 3tygodni ,
Czyli wan tez Sue szybko udalo za 1 razem ivf? Tez wlasnie tak mysle jesli podejme sie Nast razu ze skoro za 1 razem sie udalo to i moze od razu za 2 ,ciekawe czy to tak dziala ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry