ambicja1987
Fanka BB :)
nadzieja90 bardzo przykro... macie mrozaczki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie [emoji22]nadzieja90 bardzo przykro... macie mrozaczki?
Witam nie udzielam sie na forum, ale dość długo podczytuję.
Anetasss ja leczyłam się u doktora Trzeciaka. Dzięki niemu jestem teraz w 20 tygodniu ciąży bliźniaczej. Walczył dwa lata, bo nie jestem łatwym przypadkiem( w sumie 8 lat leczenia). Proponuję zaufać doktorowi bo to na prawdę cudowny lekarz. Ambitny i z dużą wiedzą. Jak coś nie wychodziło i były problemy to kombinował nowe rozwiązania. My mu zaufaliśmy, mimo ze nie było łatwo. Tez mieliśmy zlecone mnóstwo badań. Życzę dużo cierpliwości, bo in vitro jej wymaga
Przykro mi bardzo :'(Ehhh dziewczyny to miały być piękne święta i cudowny sylwester a tu nic z tego 3 próba nie udana :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi. Miałam transfer równo z Tobą tyle że nie miałam złudzeń i 10 dni po sprawa była jasna. Za parę dni kolejny transfer.Ehhh dziewczyny to miały być piękne święta i cudowny sylwester a tu nic z tego 3 próba nie udana :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom