reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bonia86 a podchodzisz na naturalnym cyklu ?? Ja się boje ze się nie trafie w termin i wypadnie np dzień transferu w sylwestra [emoji53] to jest to ze nikt w klinice mi do końca nie wytłumaczył jak będzie wyglądał ten transfer kazali tylko się wstawić w 13 dniu cyklu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na jakim cyklu....hmmm chyba na naturalnym? Chociaż biorę leki...ka juz się gubię w tym nie wiem który to sztuczny który naturalny ten mętlik to chyba że strachu....

Za 12 godz. będę już tam....chyba nie zasne...Mam na 12 criotransfer nie wiem czy jeść rano cokolwiek... chyba nic nie przełknę....Zawsze w klinice jestem na czczo i pielęgniarki się śmieją ze nie trzeba. A wiec trzeba jutro czy nie?o makijażu perfumach nic nie mówili....tylko ja tyle co tu czytałam i na innych stronach...Wczoraj i dziś zjadłam po 1 plastrze ananasa....ciekawe czy ma zbawienny wpływ? A co z nospa? Brać nie brać? Lekarz nic nie mówi. ...Ohhhh kochane czemu to wszystko takie trudne?????

Za 12 godz. będę już tam....chyba nie zasne...Mam na 12 criotransfer nie wiem czy jeść rano cokolwiek... chyba nic nie przełknę....Zawsze w klinice jestem na czczo i pielęgniarki się śmieją ze nie trzeba. A wiec trzeba jutro czy nie?o makijażu perfumach nic nie mówili....tylko ja tyle co tu czytałam i na innych stronach...Wczoraj i dziś zjadłam po 1 plastrze ananasa....ciekawe czy ma zbawienny wpływ? A co z nospa? Brać nie brać? Lekarz nic nie mówi. ...Ohhhh kochane czemu to wszystko takie trudne?????

Crio to nie jest zabieg, nie trzeba być na czczo, można mieć makijaż itp. Po prostu przychodzisz, transferują zarodek i po chwili już koniec [emoji4]. Powodzenia!!

Swieta swieta i po swietach :) sa tak piekne a jednak tak trudne po 2 niepowodzeniach :(
Oczywiscie nie obylo sie bez lez przy oplatku i juz pod koniec musialam powiedziec zeby juz kolejne osoby nie zyczyly mi ze sie uda bo to wlasnie powoduje we mnie taka reakcje. Hmm niestety moja psychika jak widac dalej jest w rozsypce :(
Mimo wszystko trzeba sie pozbirrac i walczyc dalej i wierze ze sie uda i kazda z nas i ja tez kolejne swieta spedzi w powiekszonym gronie z brzdacem na rekach lub kropkiem w brzuchu :)

Głowa do góry...uda się już tym razem na pewno!
Ja jestem 7 lat po ślubie...także przez 7 lat słyszałam jedne i te same życzenia, w domu i w pracy ..ale te święta były inne, wyjątkowe... powiedziałam już rodzinie :) także w te święta łez było dużo..ale z innego powodu :) Łzy szczęścia :)
Gosia za rok to u Ciebie już bobas na rękach będzie :) i też będziesz beczeć, że szczęścia [emoji9]

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Hej dziewczyny,
Ja jestem dzisiaj po punkcji pobrali tylko dwa pęcherzyki i nie wiem co to będzie. Jeśli się któraś zapłodni to transfer już w środę.
Trzymam kciuki, żeby oba się pięknie zaplodniły :)

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

reklama

Ja brałam na własną rękę nospę i magnez. Ananasa też wycinałam [emoji6] także ja polecam.

Do góry