reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To nie byly komentarze bo kazdy wie w jaki sposob sie staramy ale sam tekst typu zycze zeby wam sie udalo zeby byla dzidzia to doprowadzalo mnie do lez :p ja wiem ze nikt nie mowil tego na zasadzie a dowale jej niech ma tylko z dobrego serca :)
Ale to nie jest proste przy jednym dziecku pewnie byloby latwiej :)
U mnie było zdrowia zdrowia pamiętaj Ty jesteś najważniejsza ( co chciało powiedzieć nie upieraj się przy stymulacji ) grrrrrrrr

Kciuki mocno zacisniete :) za dzisiejsze wydarzenia sunrise ✊✊✊ za wysoka bete kropek w swieta na pewno dobrze sie zadomowil :)
Milego dnia kochane :*

Trzymamy kciuki za wysoką betę i udany transfer!!!
Życzymy cierpliwości dla wszystkich oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]

Już grudzień - kobietki, to bedzie nasza zima. Niech bedzie szczesliwsza od lata i jesieni razem wziętych :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.
Listopad zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
Grudzień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

27: sunrisea - betowanie 1
27: bonia86 - criotransfer

28: BeataWarszawa - badania prenatalne 1
28: kreatola - wizyta kontrolna w instytucie badań prenatalnych
29: Maddie@ - badanie prenatalne
29: Mawila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: pixie_dixie - kontrola przed crio
31: jogo - test domowy

2017

02.01 - peeggy - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.01 - ambicha1987 - wizyta serduszkowa [emoji173][emoji173][emoji173]
09.01 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.01 - rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05.01 - rustynka - badania prenatalne 1
09.01 - liczka - wizyta przed crio
10.01 - jeera86 - początek stymulacji
11.01 - Maddi@ - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
12.01 - kropelka30 - USG
20.01 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - ema51 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bonia - spokoju. Trzymam kciuki. Wiesz już jak tam zarodeczki się mają?
Sunrisea [emoji106]
Ewunia jak tam, wyświetlają się wynik?

A ja chciałam złożyć wszystkim serdeczne życzenia z okazji niecierpliwie wyczekiwanego przeze mnie Końca Świąt ;) u mnie rodzice wyjechali do babci, brat pierwszy raz do rodziny dziewczyny a my z teściowa i były święta przy dźwiękach dyskusji politycznych i wizji świata według TVP1 [emoji43][emoji43][emoji43]

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)

A ile nospe i magnrz bralas? I magnez zwykły w tabletkach ?
Nospa 3*1 do bety,
Magnez 1*1 do bety, a w zasadzie do teraz.. zwykły magnez (tzn on ma jakąś substancje pomocnicza bo sam się nie wchłonie).

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

reklama
No-spa zwykła czy max? mi doktor kazała brać omega 3 witaminę D3 B6 B12 kwas foliowy, witaminę E i tylko tyle. Mam pytanie, a co ananas robi może też jiz zacznę jeść

Do góry