Koniczyna82
Fanka BB :)
Ewunka bardzo mi przykro . Zupełnie rozumiem twój plan i mam nadzieje ze lekarze ci pozwolą go zrealizować . Trzymam kciuki.
Blasta (( jestem z tobą .
Dziewczyny a u mnie hiperka chyba . Mam obolały brzuch i powiększony jak po kilku piwach . Niektóre czynności sprawiają mi trudność. Łapią mnie duszności -słabo jak bym miala zemdleć ale mam ten lek od hiperki i czekam kiedy będzie lepiej. Dodatkowo staram sie robić wszystko normalnie w domu szczególnie teraz przed świetami . Jutro tez ważny dzień dla mnie bo będę dzwonić do immunologa omówić wyniki badań i ustalać plan leczenia w razie ciazy . Bedą tez dzwonić z kliniki czy moje 3 zarodeczki osiągnęły stadium blastocysty i czy sie zamroziły . Oj mam stres
Dziewczyny któraś pytała o koszty w novum wiec wszystko jest na ich stronie . U mnie leki wyniosły jakieś 4tys . Ivf 7,5. Badania przed wymagane przez nowum 1.5tys i od immunologa 5 tys . 2 szczepionki limfocytami plus 2 wlewy z intralipidu kolejne 2 tys .
Jej. Ale jesteś pod kontrolą lekarza, dzwoniłaś i dowiadywałam się co robić? Zwłaszcza, ze wolne dni idą..