reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka, mi po invitro została jakaś torbiel. Na szczęście na nieczynnym jajowodzie.
Wycięli mi nie tak dawno wodniaka i niby miałam zajść w ciąże naturalnie. Nic z tego.
Ale dzis jestem po wizycie u ginekologa. Mowi ze ma pacjentkę która 14 razy poroniła we wczesnej ciąży, kilkanaście lat starań. Jak juz odpuściła to Zaszła w ciąże nawet nie wie kiedy i juz jest w 9 tygodniu. Nadzieja umiera ostatnia

Dla nas 2017 bedzie szczesliwy, zobaczysz !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marzenka co z Tobą. ? Nie idź moimi śladami. ......
Moja torbiel endometrialna i jej kolega guz mają razem 10 cm .
Nie chce operacji zanim nie zrobię stymulacji bo czuję że ta operacja skończy się wycięciem całego jajnika i zostanie mi tylko pół ( tego który już jest po operacji ) .
Plan działania jest taki ze jak mi pozwolą to będę się stymulować jeśli jakieś jajeczko będzie i się zaplodni to się zamrozi zarodek potem operacja ( bo transfer z takim cudem to zbyt duże ryzyko ) no i potem transfer.
Tylko musze zaczekać na wyniki TK i decyzje czy pozwolą mi tak zrobić. Mąż narazie mi nie pozwala :(
Karze mi się operować juz. ...

Pieknie rosnie a mama niech przestanie sie stresowac. Synus zdrowy w brzuszku mezus w domku na sylwestra nic tylko zaczac swietowac w spokoju nadchodzace swieta a pozniej juz z gorki ani sie obejrzysz i bedziesz miala synka w ramionach :)
Gosiu dziekuje za tak cieple slowa. Masz racje jeszcze troche i badzie z nami synus w niedziele zaczyna sie 7 miesiac tak ten czas leci. Ale trzymam mocno kciuki za was i na wielkanoc zajac przyniesie te jedno jajko ktore zostanie z wami

Dziewczyny zawsze chciałam tu wstawić Usg ........
To to wstawiam o_O
Byłam wczoraj na usg dopler potwierdzić lub wykluczyć wodniaka i zobaczyć moja torbiel. Wiec w torbieli endometrialnej urósło coś co nazwali guzem i proponują operacje. .....
Ponieważ ja chciałam dać sobie ostatnia szanse na dziecko a rezerwę jajnikowa mam już tak małą ze kolejna 3 operacja ja zabije i z szans malutkich zostaną mi szansę prawie żadne. ......
Zlecili i tomografie komputerowa i pakiet markerów nowotworowych i wstępnie dali termin na wizytę przed operacyjna bo jeśli się potwierdzi to trzeba ciąć :no2::no2::no2: .
Chciałam się najpierw stymulować a później ciąć. .......
Qurwa jego mac!
Ewcia trzymam kciuki zeby ten Nowy Rok przyniosl ci lepsze wiadomosci i czekam dalej na Honoratke

reklama
Gosiu dziekuje za tak cieple slowa. Masz racje jeszcze troche i badzie z nami synus w niedziele zaczyna sie 7 miesiac tak ten czas leci. Ale trzymam mocno kciuki za was i na wielkanoc zajac przyniesie te jedno jajko ktore zostanie z wami
:) :* dziekuje kochana :) mam nadzieje ze Nowy Rok bedzie dla nas szczesliwszy :) i w koncu doczekamy sie blizniakow albo jednego brzdaca :)

Do góry