gosia321
Fanka BB :)
To się q... wie. Beta 3,8. Koniec nadziei. Dzięki, że byłyście ze mną przez ten krótki czas. Trzymajcie się. Spokojnych Świąt. Dla mnie będą najsmutniesze.
Tule mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się q... wie. Beta 3,8. Koniec nadziei. Dzięki, że byłyście ze mną przez ten krótki czas. Trzymajcie się. Spokojnych Świąt. Dla mnie będą najsmutniesze.
Bardzo mi przykro to takie niesprawiedliwe [emoji26]To się q... wie. Beta 3,8. Koniec nadziei. Dzięki, że byłyście ze mną przez ten krótki czas. Trzymajcie się. Spokojnych Świąt. Dla mnie będą najsmutniesze.
Gosiu dziekuje za tak cieple slowa. Masz racje jeszcze troche i badzie z nami synus w niedziele zaczyna sie 7 miesiac tak ten czas leci. Ale trzymam mocno kciuki za was i na wielkanoc zajac przyniesie te jedno jajko ktore zostanie z wamiPieknie rosnie a mama niech przestanie sie stresowac. Synus zdrowy w brzuszku mezus w domku na sylwestra nic tylko zaczac swietowac w spokoju nadchodzace swieta a pozniej juz z gorki ani sie obejrzysz i bedziesz miala synka w ramionach
Ewcia trzymam kciuki zeby ten Nowy Rok przyniosl ci lepsze wiadomosci i czekam dalej na HonoratkeDziewczyny zawsze chciałam tu wstawić Usg ........
To to wstawiam
Byłam wczoraj na usg dopler potwierdzić lub wykluczyć wodniaka i zobaczyć moja torbiel. Wiec w torbieli endometrialnej urósło coś co nazwali guzem i proponują operacje. .....
Ponieważ ja chciałam dać sobie ostatnia szanse na dziecko a rezerwę jajnikowa mam już tak małą ze kolejna 3 operacja ja zabije i z szans malutkich zostaną mi szansę prawie żadne. ......
Zlecili i tomografie komputerowa i pakiet markerów nowotworowych i wstępnie dali termin na wizytę przed operacyjna bo jeśli się potwierdzi to trzeba ciąć .
Chciałam się najpierw stymulować a później ciąć. .......
Qurwa jego mac!
Bardzo mi przykroTo się q... wie. Beta 3,8. Koniec nadziei. Dzięki, że byłyście ze mną przez ten krótki czas. Trzymajcie się. Spokojnych Świąt. Dla mnie będą najsmutniesze.
Gratulacje teraz czekamy na serduszko ❤Trzymaj się :* Trzymam kciuki żeby było dobrze...
Byłam u doktora, jest pęcherzyk. 3 stycznia mam wiztyę serduszkową, mam nadzieję że będzie dobrze... dziękuje wszystkim za wsparcie...
:* dziekuje kochana mam nadzieje ze Nowy Rok bedzie dla nas szczesliwszy i w koncu doczekamy sie blizniakow albo jednego brzdacaGosiu dziekuje za tak cieple slowa. Masz racje jeszcze troche i badzie z nami synus w niedziele zaczyna sie 7 miesiac tak ten czas leci. Ale trzymam mocno kciuki za was i na wielkanoc zajac przyniesie te jedno jajko ktore zostanie z wami