Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ewela, Liczka przykro mi [emoji22]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blastka gratulacje ! Tylko sie cieszyć ze cię nie męczą ciążowe przypadłości oby tak dalej ! Niech ci beta pięknie przyrasta i czekamy na serduszko.Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Cieszę się, widząc informacje o tych, którym się udało i jestem z tymi, dla których to czas trudny. Tym bardziej, że sama go niedawno przechodziłam. Teraz wszystko wskazuje na to, że się udało. Jestem po crio. Beta w 9 dpt 48,3. Tylko ja nic nie odczuwam... I to jest straszne. Czy to normalne, że nie mam typowych objawów? Czy to powód do niepokoju. Kolejne betowanie 22.12. to będzie 15 dpt. I to czekanie mnie wykańcza. Jak u Was z objawami? Brzucha nie czuję, piersi lekko powiększone. Trochę coś ciągnie w lrwym jajniku. I nic. Ani senności, ani rozdrażnienia, ani, białej wydzieliny i nawet test pokazuje tylko bladą kreskę. Z góry dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Ściskam kciuki za piękne betki i w ogóle Was ściskam.
Staram się tak myśleć, ale to dziwne uczucie, że coś jest nie tak mnie nie opuszcza. To już prawie 15 dpt i brak objawów jest niepokojący. Dziękuję za dobre słowa.Też tak miałam że nie miałam żadnych objawów. Myślałam że się nie udało a tu niespodzianka teraz jestem w 11tygodniu głowa do góry będzie dobrze.
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy Ale jakieś mam niepokojące przeczucia. Dzięki.Blastka gratulacje ! Tylko sie cieszyć ze cię nie męczą ciążowe przypadłości oby tak dalej ! Niech ci beta pięknie przyrasta i czekamy na serduszko.
Dokladnie sylwester pelna para a pozniej do dzielaNo to znaczy, że koniecznie trzeba się wyszaleć w Sylwestra! Restarcik
(Powiedziała ta, co się umówiła z mężem że w sylwka układają puzzle na 2000 elementów z zorzą polarną )
Dokladnie sylwester pelna para a pozniej do dziela