Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ziolko mi tez nie ,ehhh ta cierpliwosc....bedzue dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ale czy to wazne ?! Jednaz dziewczyn pisala miala wysoka bete i syna teraz tez i tez syn >Czy wszystko musi byc jak w badaniach naukowych Sorry ale moja ciaza tez nie powinna sie zdarzyc a jednak sie zdarzyla !Nie ma powiazania miedzy plcia a przyrostem bety.
Nie wiem a nie pisze nic w ulotce czy mozna stosowac ? moze rumiankiem albo szalwia przeplukiwac to napewno nie zaszkodzi a tez dziala sciagajaco i przeciwzapalnie mi sie ciagle cos robi na dziaslach i krwawia to ponoc tez urok ciazy ja zawsze przeplukuje ziolami i zmienilam szczoteczke na miekka i paste na wrazliwe i krwawiace dziasla i jest lepiejPytanie za 100pkt.
Dentosept do stosowania miejscowego. Czy można stosować w 2 miesiacu? Czy nie? Jak na złość zapalenie zrobiło mi się przy dziąśle 5h po wizycie u gina...
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Nie wiem a nie pisze nic w ulotce czy mozna stosowac ? moze rumiankiem albo szalwia przeplukiwac to napewno nie zaszkodzi a tez dziala sciagajaco i przeciwzapalnie mi sie ciagle cos robi na dziaslach i krwawia to ponoc tez urok ciazy ja zawsze przeplukuje ziolami i zmienilam szczoteczke na miekka i paste na wrazliwe i krwawiace dziasla i jest lepiej
Wiem ale czy to wazne ?! Jednaz dziewczyn pisala miala wysoka bete i syna teraz tez i tez syn >Czy wszystko musi byc jak w badaniach naukowych Sorry ale moja ciaza tez nie powinna sie zdarzyc a jednak sie zdarzyla !